Kiderült, melyik a legjobb növényitej-alternatíva a tehéntej helyett
A bizonytalanok és az egészségtudatosságra törekvők számára megfelelő alternatíva a zabital.
A bizonytalanok és az egészségtudatosságra törekvők számára megfelelő alternatíva a zabital.
Hét év után bezár az amerikai gyorsétteremlánc, a Domino’s pizzéria minden olaszországi étterme.
Orbán Viktor barátjának gasztro-érdekeltségét a Naphegyre, az Oxygen Wellness alsó szintjére jegyezték be, ahol nemrég még Gianni Annoni étterme volt.
Hongkongban betiltották az étkezést az éves gasztronómiai világkiállítás látogatói számára: tilos levenni a maszkot és akár csak megkóstolni a standokon kiállított ételeket a koronavírus-járvány során életbe léptetett korlátozások miatt.
A boglári Bundi sós kürtőskalácsa nyerte el a címet, a legjobb bisztróétel a zamárdi Tiki Beach malacfül salátája lett.
Mindig lesz, aki a fehér tányért várja el egy étteremben, de a vendéglátás ma már egészen más irányba megy el - erről is beszélt a hvg.hu-nak adott interjúban Wolfgang Puck. A már Budapesten is vendéglőt nyitó világhírű séf-étteremtulajdonos mesélt arról is, miért tartja fontosabbnak Kim Kardashiant az étteremkritikusoknál, és mit mondott, amikor találkozott Ariana Grandéval.
Ezt nem más állapította meg, mint az osztrák kereskedelmi törvényszék.
Aki a jégkrémnél és az ízesítőkkel, színezékkel telenyomott fagylaltnál többre vágyik, egyre kevesebb helyen talál majd ilyet. Az alapanyagnak már itt is napi árfolyama van, az energia pedig csak annak nem drágult, akit még köt a szerződése. Ráadásul csalódnia kell annak is, aki úgy spórolna, hogy lemond a minőségről: a silányabb minőségű fagylaltot készítők is felzárkóznak árban a drágákhoz.
Ha a cég termékei tömeges fertőzést okoznak, a vállalattól megvonhatják a gyártási engedélyt.
A Reuters szerint erre a magasba szaladt pár szemöldök.
A gasztrobirodalmat felépítő Mimi Thorisson egy olyan életet fedezett fel magának Olaszországban, ahol elvnek számít az, hogy az ételt nemcsak vásárolni, hanem elkészíteni is lehet, ebből pedig egy csodálatos könyvet gyúrt össze, legalább olyan lelkesedéssel és elmélyüléssel, ahogy a tésztát tanulta meg gyúrni. Az Itália ízei kedvcsináló álmodozáshoz, tervezéshez, nyaraláshoz, vagy csak úgy: az édes élethez.
A nyaralás alatt könnyedén felszökhet pár felesleges kiló, főleg, ha a balatoni strandbüfékben eszünk minden nap. A hvg.hu a Balaton déli partján négy strandot látogatott meg, ahol annak jártunk utána, hogy egyáltalán választhatunk-e a strandon egészségesebb ételek közül? A választék lassan változik, de még mindig nem a diétázók mekkája a magyar tenger.
Sorozatunk ezúttal rendhagyó módon jelentkezik: nem az indiai hétköznapokról mesél, hanem Budapesten élő vagy Budapestre érkezett indiaiak történeteibe enged betekintést. Ők mind a szerzőtől kezdtek magyarul tanulni Delhiben.
Legalábbis az Egyesült Államokban: a cég leveszi az étlapról az egészséges fogásokat, hogy nagyobb legyen a nyereségük.
Csak derékig ért a massza, de nem tudtak kimászni.
Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen Pestszentlőrincen, a Zilában jártunk.
Az érintett fűszerkeveréket a vásárlás helyén visszaveszik.
Az amerikai humorista arra tippel, hogy esetleg gulyásízű. Stewart azért vágott vissza, mert Orbán amerikai rajongója, Carlson beszólt a magasságára.
Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a Vár aljában, az UMO-ban jártunk.
Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen Budán, a Csalogány utcában.