#gasztronómia



Hasbeszélő: Egy színes, vidám hely, ahol a nap sütött a tányérunkba
 

Hasbeszélő: Egy színes, vidám hely, ahol a nap sütött a tányérunkba

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a MOM Parkban.

GyéZsé GyéZsé



Hasbeszélő: Fine dining-szentély ízrobbanással
 

Hasbeszélő: Fine dining-szentély ízrobbanással

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a Belvárosban, a Rumourban vacsoráztunk.

GyéZsé GyéZsé








Érkezik a batmanes Oreo keksz
 

Érkezik a batmanes Oreo keksz

Meglovagolja a közeledő új Batman-film körüli hájpot a Mondeléz márkája, az Oreo. A kakaós keksz eddig is sikeresen érzett rá a zeitgeistra, korábban például Pokémon-figurákat nyomtak a kakaós kekszre.

hvg.hu hvg.hu


Új év, új kávé: ön megtalálta már a tökéleteset?
 

Új év, új kávé: ön megtalálta már a tökéleteset?

A kávékészítés lehet rutin, de lehet művészet is. Bár a tökéletes kávéitalok elkészítéséhez a legjobb baristák évekig tanulnak, mindez nem azt jelenti, hogy mi magunk ne kísérletezhetnék saját otthonunkban azzal, hogy a lehető legjobb minőségben készítsük el kedvenceinket. Ahhoz, hogy már-már kávéházhoz méltó feketével vagy habos finomságokkal lepjük meg magunkat, nem lesz szükségünk gigászi tudásra, csupán néhány szabály betartására, recept követésére és tanács megfogadására.

BrandLab BrandLab