szerző:
Lengyel Miklós
Tetszett a cikk?

Erre alapított iskolát a Jólét iskolája (School of Affluence) néven egy vállalkozó szellemű svéd lány, aki 18 éves kora óta járja a világot.

Anna Bey most 32 éve, Londonban indította el tanfolyamát arról, hogy miképp lehet gazdag pasit fogni a huszonegyedik században - tudósít a Daily Mail. Ausztráliában egy reggeli televíziós műsor nézőinek néhány praktikus tanáccsal is szolgált

Lakkozott körmök nélkül nincs esély

A dollármilliomosok irtóznak az olyan nőktől, akik nem lakkozák a körmüket. Még a rózsaszín vagy a bézs is jobb, mint a semmi. Hiába a szépen rendben tartott köröm, mert a gazdag pasik szerint, ha nincs lakk, akkor a nő olyan, mintha meztelen lenne. Márpedig a nagy kaliberű pasi nagy kaliberű nőt akar, aki egyenrangú partner vagy legalábbis eljátssza ezt a szerepet. Épp ezért fontos a szebbik nem számára, hogy mindig éreztesse a partnerével, pontosan tudja, hogy hol van, és ott miképp kell viselkednie! Itt jön a második jó tanács:

Comme il faut

Az első randevú alkalmából gyakori, hogy a nők túlöltöznek, de ez hiba a „Jólét iskolája” vezetője szerint Azt mutatja ugyanis, hogy az illető nincs pontosan tisztában a dress code-dal. A férfiak maguk sem mindig ismerik ezt pontosan, de a gazdag pasik igényesek,elvárják, hogy a partner tisztában legyen a formákkal. De nemcsak azzal, mert társalogni is tudni kell.

Kapcsolja ki a mobilt, aki gazdag pasit akar fogni

Halálra idegesíti a férfiakat az, ha partnerük a telefonon lóg ahelyett, hogy rájuk figyelne. Ezért mindenképp ki kell kapcsolni az okostelefont, amelyet csak végveszélyben szabad elővenni. A telefon ugyanis a munkára emlékezteti a pasikat, akik gyakran épp ez elől menekülve keresnek partnert maguknak.

A stílus maga a nő

A társalgás stílusa döntő fontosságú a partner szempontjából. A kifinomult nyelvezet alapkövetelmény. Sose káromkodjunk úgy, mint egy kamionsofőr! Az önuralom is alapkövetelmény. Mindig feminin, finom és kulturált az a nő, aki dollármilliomos pasira veti ki a hálóját. (Hamarosan 55 millió dollármilliomos járja az utcákat a világon, vagyis merítési lehetőség bőven van, de a pénzzel nagyon óvatosan kell bánni)

Sohasem szabad pénzt kérni egy gazdag pasitól!

Ez a fő szabály, melyet a kapcsolatteremtés ifjú professzor nője mindenkinek elmond. Aki gazdag, az állandóan védekező pozícióban van, mert attól tart, hogy meg akarják vágni. Ha valaki szóba hozza a pénzt, akkor a gazdag férfi fejében megszólal a vészcsengő: újra csak le akarnak nyúlni! De hát akkor miért vadásznak a nők szép számban gazdag pasira? Ha nincs pénzügyi előny a kapcsolatból, akkor minek a Gazdagság iskolája? Itt jön a csavar: az igazi nő finoman tudja rávezetni partnerét arra, hogy rajta múlik élete párjának a boldogsága. El kell érni azt, hogy a pénzes férfiú magától kiáltson fel: drágám, pompás karriered nem múlhat azon a százezer dolláron, amibe ez a külföldi tanulás kerül! (via Daily Mail)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meddig elég még a tárhelyem a Google-nél? Mikortól kell fizessek a fotóim tárolásáért?

Meddig elég még a tárhelyem a Google-nél? Mikortól kell fizessek a fotóim tárolásáért?

Kis Grófo is koronavírusos, kétoldali tüdőgyulladással került kórházba

Kis Grófo is koronavírusos, kétoldali tüdőgyulladással került kórházba

Áder János visszadobta a családi gazdaságok törvényét

Áder János visszadobta a családi gazdaságok törvényét