#étterem






Szerelem első kóstolásra: Szlovénia ízeit nem lehet kihagyni
 

Szerelem első kóstolásra: Szlovénia ízeit nem lehet kihagyni

Talán kevesen tudják, hogy a természeti kincseken vagy az aktív kikapcsolódáson túl Szlovénia igazi kulináris paradicsom: a fenntartható konyha különösen fontos a környéken, sőt, a csúcsgasztronómia is óriásit fejlődött az elmúlt években. Érdemes a Michelin-csillagos helyeket felkeresni, hogy igazán különleges kalandokkal zárjuk a nyaralást.

Slovenian Tourist Board Slovenian Tourist Board











Az áremelés sem biztos, hogy segít az újranyitó éttermeken
 

Az áremelés sem biztos, hogy segít az újranyitó éttermeken

Munkaerőhiány, folyamatos drágulás és kiszámíthatatlan jövőkép – ezek az átlagos hétköznapok egy étterem életében a koronavírus után. Ahogy arról februárban már írtunk, a koronavírus járvány mellett az alapanyagárak növekedése és a munkaerőhiány is komoly problémát okozott a vendéglőknek. Most ismét megkérdeztük a tulajdonosokat, a nyitás után milyen állapotok uralkodnak a szakmában.

Kákos Anna Kákos Anna