szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Lisa Marie Presley és volt pénzügyi menedzsere kölcsönösen várják egymást a bíróság előtt.

Lisa Marie Presley, Elvis Presley lánya százmillió dollárra (25,4 milliárd forintra) pereli pénzügyeinek korábbi kezelőjét: állítása szerint Barry Siegel hanyagul és rosszul menedzselte üzleti ügyeit. Közben Siegel is beperelte a Presley-lányt, mondván, fényűző életstílusára szórta el apai örökségét.

Siegel a keresete mellé egy 800 ezer dollárról (203 millió forintról) szóló követelést is benyújtott a kifizetetlen számlákra.

Az 50 éves Lisa Marie Presley 2016-os negyedik válása után jelentette be, hogy 16 millió dolláros (négymilliárd forintos) adósságban úszik. 

Lisa Marie Presley kilencéves volt, amikor édesapja, Elvis Presley elhunyt 1977-ben, és egyedüli örököse lett. Pénzügyeit 1993 óta, mióta örökségéhez hozzájutott, Barry Siegel vitte. Presley szerint Siegel 2005 utáni tevékenysége okozott neki pénzügyi kárt. A héten benyújtott periratok szerint 2016-ra a hagyatékot kezelő cégnek 14 ezer dollár (3,6 millió forint) készpénze és több mint félmillió dollárnyi (127 millió forintnyi) hitelkártya-tartozása volt.

Siegel szerint Presley "kétszeresen elherdálta" örökségét, és ő hiába figyelmeztette költekezéseire, nem talált meghallgatásra.

Lisa Presley 2003-ban önálló énekesi karrierbe kezdett és vegyes sikerrel három lemezt adott ki. Nagy port vert fel két évig tartó házassága Michael Jacksonnal, és 108 napig tartó házassága Nicolas Cage filmsztárral.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Van rosszabb a világjárványnál, legalábbis George Clooney legújabb filmjében

Van rosszabb a világjárványnál, legalábbis George Clooney legújabb filmjében

Engedné szórakozni a beoltottakat a német külügyminiszter

Engedné szórakozni a beoltottakat a német külügyminiszter

A luxuslakások árait nem törte le a járvány

A luxuslakások árait nem törte le a járvány