szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Testvére éppen három évvel élte túl az énekest.

Holtan találták otthonában Melanie Panayiotout, a 2016-ban éppen karácsonykor elhunyt George Michael testvérét. Az 55 éves, fodrászként dolgozó nőre nővére, Yioda talált rá.

Nem hozták nyilvánosságra, hogy mi okozta Panayiotou halálát. A rendőrség csak annyit közölt, hogy december 25-én este hívták ki őket egy hirtelen bekövetkezett halálesethez, amelynél idegenkezűség gyanúja nem vetődött fel.

A George Michael hagyatékát kezelő ügyvéd közleményben erősítette meg Panayiotou halálának hírét, és jelezte: nem árulnak el többet a tragikus eseményről.

Panayiotou közel állt a 2016. december 25-én elhunyt George Michaelhez, akit Yognak hívott (az énekes Georgios Kyriacos Panayiotou néven jött világra ciprusi görög apa és brit anya gyermekeként). A Big Issue brit hajléktalanmagazin novemberi számának nyilatkozva arról beszélt, hogy a testvére nagyon szerette a karácsonyt, ezért biztosan nagyon élvezte volna a nemrég Magyarországon is bemutatott filmet, az Emilia Clarke főszereplésével készült Last Christmas. A mozi a Wham! híres karácsonyi számáról kapta a címét.

(The Independent)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
És akkor az adómentesség lehet az új rezsicsökkentés

És akkor az adómentesség lehet az új rezsicsökkentés

Klippremier: Itt egy kisebbfajta hazai szupergrupp

Klippremier: Itt egy kisebbfajta hazai szupergrupp

Kisstílű személyes érdekek a felsőoktatás kormányzati einstandja mögött

Kisstílű személyes érdekek a felsőoktatás kormányzati einstandja mögött