szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színész egy videóban bukkant fel, hogy elmondja: ő tudja, milyen az, amikor hirtelen vége az ember megszokott világának.

Koronavírus - a második hullám, a második lezárás
A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Az Oscar-díjas Kevin Spacey az otthonából jelentkezett be, hogy egy német üzleti konferencián beszéljen. A felállás már így is elég érdekes, de a helyzet aztán fokozódott, amikor Spacey az Oktoberfest által inspirált öltözékéről kezdett el beszélni, majd rátért arra, hogy a koronavírus-járványt a saját szexuális zaklatási ügyeihez hasonlítsa. Pontosabban az ügyek következményeihez.

„Én is pontosan tudom, milyen érzés, amikor a világod hirtelen véget ér” – mondta a színész, párhuzamba állítva a koronavírus miatt a munkájukat elveszítő milliók sorsát a saját sorsával.

„Nem hiszem, hogy bárkit is meglepne, hogy a világom teljesen megváltozott 2017 őszén. Az állásom, a kapcsolataim, az iparágban kivívott pozícióm mind eltűnt néhány óra alatt” – mondta, majd hozzátette: „Miközben hasonló helyzetbe kerültünk, noha más okok és körülmények miatt, azt gondolom, hogy az érzelmi küzdelmeink nagyon hasonlóak. Így aztán átérzem, amikor hirtelen azt mondják valakinek, hogy már nem mehet vissza dolgozni, vagy hogy elveszítheti a munkáját. Ez olyan helyzet, amely felett abszolút semmi kontrollod nincs.”

Spacey a beszéd egyetlen pontján sem ismerte el az ellene felhozott vádakat.

A színészt 2017-ben többen szexuális visszaélésekkel vádolták meg, emiatt bíróság elé is kellett állnia.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Havazás jöhet a Dunától keletre

Havazás jöhet a Dunától keletre

Bluetooth-on keresztül támad a hacker, 90 másodperc alatt bármelyik Tesla Model X ellopható

Bluetooth-on keresztül támad a hacker, 90 másodperc alatt bármelyik Tesla Model X ellopható

A biológia egyik legnagyobb rejtélyét oldották meg a mesterséges intelligencia segítségével

A biológia egyik legnagyobb rejtélyét oldották meg a mesterséges intelligencia segítségével