szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bereményi Géza dalszövegeiben többször is előfordul bizonyos Fáskerti elvtárs. Most már tudjuk, ki volt ő.

A Jutalomosztás című dalban például a szónok Fáskerti éppen kifejti, hogy az ifjú kollégáik beilleszkedtek, miközben a főhős épp Fáskertiné fülébe súgja, hogy "Drága asszonyom, jó lenne most, nagyon-nagyon." De szerepel a Budapest című dalban is.

Most a szerző, Bereményi Géza fedte fel a talányt a poptörténetbe bevonult elvtársról. Feltöltött egy fotót a Facebook-oldalára, amelyen édesanyja látható a Budapesti Építőanyagipari KTSZ éves zárszámadásán, és mellette ül a főnöke, a többször megénekelt Fáskerti elvtárs.


Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Zivataros szombat jön, kiadták a figyelmeztetést

Zivataros szombat jön, kiadták a figyelmeztetést

Október elejéig döntenie kell a Klubrádióról a médiahatóságnak

Október elejéig döntenie kell a Klubrádióról a médiahatóságnak

Szlovénia vörös listára teheti Horvátországot

Szlovénia vörös listára teheti Horvátországot