Mitől vörösödik a Sziget? Csütörtökön kiderül
 

Mitől vörösödik a Sziget? Csütörtökön kiderül

A Sziget Fesztivál csütörtöki napján befutnak a vörösök: a Rotfront Gryllus Dorkával és a La Roux némi haragos szintipoppal, de jön a Good Charlotte és a kimaradhatatlan Chemical Brothers is. A magyar zenefelelősök az Irie Maffia, a Kiscsillag, de Zalatnay Cinivel is összefuthatunk. A napi bontásból szemezgettünk.

hvg.hu hvg.hu


Újra nekifutnak a Los Angeles-i Bánk bánnak
 

Újra nekifutnak a Los Angeles-i Bánk bánnak

Új lappal indul a Los Angelesbe tervezett Bánk bán-produkció. A szaktárca megbízottja augusztus végén utazik az amerikai városba, hogy tárgyaljon a premierről, amely a 2012-2013-as évadban látszik reálisnak – közölte az MTI.

MTI/hvg.hu MTI/hvg.hu


Csütörtökön rendezik a Magyar Dal Napját
 

Csütörtökön rendezik a Magyar Dal Napját

Presser Gábor és a Kormorán mellett mintegy hatvan helyi, határon túli énekes és együttes lép fel a szeptember 11-én megrendezendő magyar dal napján a hazai zene 2011-es fővárosában, Nyíregyházán.

MTI MTI

Öt elképesztő sztori a pesti állatkertből
 

Öt elképesztő sztori a pesti állatkertből

Hallott már a csecsemőt lenyelő víziló legendájáról vagy az április elsejei tréfás telefonos akciókról? A 145 éve megnyílt pesti állatkert születésnapja alkalmából vicces történetekből, legendákból szemezgettünk.

László Éva Lilla László Éva Lilla



Sziget-szerda: Pulpon innen és túl
 

Sziget-szerda: Pulpon innen és túl

Mínusz egy és nulladik után szerdán "hivatalosan" is megkezdődik a 2011-es Sziget Fesztivál első napja. Pulp a Nagyszínpadon, előtte brit és amerikai rock, kicsivel odébb Soerii&Poolek. Partiarcoknak Empire of the Sun, belevaló rockereknek Motörhead. Szemezgettünk a napi bontásból.

hvg.hu hvg.hu


Tökéletes hagymás fogások – recept
 

Tökéletes hagymás fogások – recept

A hagyma nem hiányozhat a levesből, a pörkölt íze sem lenne az igazi nélküle. Bár a csókos szájúak óvatosak vele, és vannak, akik a szeletelésénél még a búvárszemüveget is bevetik, nem hiányozhat a magyar konyhából. Az egyik leggyakrabban használt alapanyagunk.

Haulitus Anikó Haulitus Anikó