Csirkés büféláncot indított L.L. Junior, 1990 forint a legolcsóbb szendvicse
Az énekes szerint csirkéi olyan minőséget képviselnek, amilyet a többiek nem tudnak.
Az énekes szerint csirkéi olyan minőséget képviselnek, amilyet a többiek nem tudnak.
Így lettem séf című könyvében Sárközi Ákos séf közvetlen stílusban meséli el életútját kőbányai gyerekkorától kezdve a Michelin-csillag megszerzésén át napjainkig. Az alábbiakban ebből a közel 50 fine dining receptet is tartalmazó kiadványból közlünk egy exkluzív részletet.
Sajnálják, hogy elmegy, és sok sikert kívánnak neki a jövőben. Mindezt egy tortán.
A ráfröccsenő vörösbor próbáját ugyan nem állja, de az időét igen: az első tévés sztárszakács monumentális művében nemcsak recepteket, hanem részletes magyarázatokat is találunk, mindent a kezünkbe ad ahhoz, hogy kezdőként is megértsük a francia gasztronómia alapjait. Megfőztük a legendás burgundi marharagut, az aranyló hagymalevest, és még flambíroztunk is.
Az amerikai nagykövet túl korán érkezett.
A lánc a hagyományos hongkongi ízek szerelmeseinek kedvez új pizzájával.
Az Agapé 2018 Magyarország legjobb száraz vörösbora.
A főváros 150. születésnapjára hirdettek pályázatot cukrászoknak, amelyek közül szakmai zsűri választotta ki a legjobbat. A torta hamarosan a cukrászdákban is kapható lesz.
Kelemen Roland nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét.
Bár limitáltak a frissen rendelkezésünkre álló zöldségek, fagyasztva, szárítva, befőzve is fogyaszthatunk vitamindús ételeket, nem kell egyből az étrend-kiegészítőkhöz nyúlnunk. Összegyűjtöttük, melyek az influenzaszezon közeledtével a legjobb vitaminforrások.
„Csak akartunk egy jó estét a járvány alatt, amikor nem nagyon lehetett elmászkálni” – így kezdődött egy garázsban az ország talán leggyönyörűbb címkéivel rendelkező Őribird kisüzemi sörfőzde története. A két baráti házaspár kótyagos ötletéért mára négycsillagos hotelek és fine dining éttermek jelentkeztek be, és a főzde legnagyobb gondja, hogy egyelőre sehogy sem bírnak annyi sört főzni, amennyire igény lenne.
A magyar konyha alapja, mára azonban jórészt import. Merre lehet a visszaút a magyar fűszerpaprika számára, hogyan lehet megújítani az ipart, és miben is különbözik egy szegedi paprika a kínaitól? Szokol Lajossal, a Rubin Paprika vezetőjével beszélgettünk.
A balatonfüredi éttermet a Michelin-kalauz idén is kitüntette Bib Gourmand minősítéssel, ami a megfizethető, de kiváló minőséget kínáló konyháknak jár.
A BABA Budapest tavaly nyáron nyílt, idén június végén viszont már azt közölték a dolgozókkal, hogy másnap nem kell bemenniük.
Megromlottak a minőségellenőrzési időn belül, visszaveszik őket a vásárlás helyén.
A gasztroportál a két magyar cukrászda két süteményét emelte ki.
Tárgyak, fotók, illatok, „titkos” receptek segítenek elmerülni a generációkon átívelő, kinek kellemes, kinek horrorisztikus menzás emlékidézésben a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban.
Szóba sem kerülhet, hogy a francia gasztronómia egyik ikonikus étele, a libamáj az asztalra kerüljön.
A Hisa Franko a világ 140. éttermeként kapta meg a Michelin-kalauz legmagasabb elismerését.