Napi háromszor evett McDonald’s-ban 100 napon át, 26 kilót fogyott
Az orvosok arra figyelmeztetnek, jobb nem követni az amerikai nagypapa különös diétáját.
Az orvosok arra figyelmeztetnek, jobb nem követni az amerikai nagypapa különös diétáját.
Magyarország egyik legdélibb pontján, tavaly februárban nyitott meg a Góré étterem, amely tovább erősíti a vidék szerepét a gasztroforradalomban. A kisharsányi hely egyedi ételei mellett a különleges marketingfogásairól is egyre ismertebb, nemrég a Magyar Marketing Szövetség Diamond Awards-díjban részesítette a csapatot.
Mit tehetünk, ha nem eszünk tojást, esetleg tojásallergiánk van, vagy éppen elfelejtettük megvásárolni a boltban? Részlet a Fenséges mentes sütemények című könyvből.
A konyhai tevékenykedésnek, a desszertek készítésének nem csupán a finom, kényeztető ételek létrehozása az egyetlen előnye. Részlet a Fenséges mentes sütemények című könyvből.
Savanyúsörök fagyis ízesítéssel, sörfőzdék, amelyek azon versengenek, kinek savasabb a gyümölcsös söre, és uborka minden mennyiségben. Igen, még mindig sörről beszélünk. Tele vannak a boltok frissítőnek szánt, különleges kézműves sörökkel. Megkóstoltuk őket.
Az Egyesült Államokban a sör helyett inkább koktéloznak, ezt pedig a kisebb főzdék sínylik meg leginkább.
Három budapesti és egy miskolci étterem borlapját is díjazta a világ egyik legbefolyásosabb borszakmai lapja, a Wine Spectator.
A kapor, padlizsán, füge íze és illata mindig nyerő a hőségben.
Mielőtt megéhezne, ki kell, hogy ábrándítsuk: csak egy freskóról van szó.
Egy toplista szerint ezeken a helyeken nem lehet melléfogni a rántott hússal.
Az elmúlt évtized során számos cikk jelent meg pró és kontra a kínaiétterem-szindróma igazolására, de igazából nem tudták bizonyítani a nátrium-glutamát káros hatását. Részlet Csabai Márta Aggódó testünk című könyvéből.
Szövődményként agyhártyagyulladás, vérmérgezés alakulhat ki.
Egy termékteszteket készítő Tiktok-videóssal közölte ezt a Nébih. Frissítve.
A Michelin csak tavaly merészkedett ki a fővárosból, a hazai gasztronómia másik legfontosabb díja, a Dining Guide Étteremkalauza esetében mostanra már a vidéki helyek kerültek előtérbe.
A Byakuyából egy adag több mint 2,2 millió forintba kerül.
Egy balatonalmádi fagyizó édessége lett a legjobb a Balaton-környéki fagylaltok közül.
Séfasztal a kert végében című könyvükben Horváth Gábor séf és Török Patrícia kertész személyes történetükön keresztül mutatják be az élményszámba menő zöldségtermesztés és a minőségi gasztronómia világát. Részlet a kiadványból.
Az aszpartámra, a szacharinra, a szukralózra és a steviára is vonatkozik a bejelentés.
A klasszikus linzerek, indiánerek, lúdlábak lelőhelye, a Fischer cukrászda több mint 50 éven át működött ugyanabban az utcában Budapest XIII. kerületében.
Íme egy puha, foszlós és tartalmas házi hamburgerzsemle receptje Déri Szilvia Édes, foszlós, kovászos című könyvéből.