szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A legnagyobb montenegrói bankot vásárolná meg az OTP - értesült a Vijesti

Az OTP Bank megvásárolja a legnagyobb montenegrói bank, a Crnagorska komercijalna banka részvényeinek 100 százalékát - írja nemzetközi pénzügyi körökre hivatkozva a Vijesti című podgoricai lap. A vételár az értesülések szerint 100 millió euró.

Az előszerződést már aláírták, és az ügyletet várhatóan az idén véglegesítik - írja a lap, hozzáfűzve, hogy a hivatalos megerősítés még hiányzik.

Az OTP nem óhajtotta kommentálni a lapjelentést, de az MTI pénzügyi körökből úgy értesült, hogy előszerződést nem írtak alá, de exkluzív tárgyalások folynak az OTP és a bank tulajdonosai között.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Gazdaság

Újabb bankokat vásárolna az OTP

Az OTP Bank Szerbiában és Oroszországban egy-egy, Ukrajnában pedig két bank megvásárlásáról tárgyal - jelentette be Csányi Sándor elnök-vezérigazgató a bank pénteki, évi rendes közgyűlésén. A külföldi leányvállalatok profitja tavaly 43 százalékkal nőtt s 11,5 százalékkal járultak hozzá az OTP csoport eredményéhez.

MTI Gazdaság

Orosz bankot venne az OTP

Legalább 25 százalékos részesedést szerezhet az OTP Bank az orosz Investsberbankban. A pénzintézetre még négy másik bank pályázik.

MTI Világ

Az OTP finanszírozza Erdély legnagyobb ingatlanberuházását

Két-három héten belül elkezdődhet Erdély legnagyobb ingatlanfejlesztési beruházása Kolozsváron, amely az OTP Bank finanszírozásával valósul meg. A Kolozsvár és Szászfenes község határán levő terület jogi helyzete azonban nem teljesen tiszta.

Feldmár: „Olyan korán meg kell mondani a gyereknek, hogy mi van, amilyen korán csak lehet”

Feldmár: „Olyan korán meg kell mondani a gyereknek, hogy mi van, amilyen korán csak lehet”

100 játék lesz rajta, de PC-ként is működik majd az Atari új konzolja

100 játék lesz rajta, de PC-ként is működik majd az Atari új konzolja

Elkelt a Rubik-kocka, 15 milliárdért megvette egy kanadai játékgyár

Elkelt a Rubik-kocka, 15 milliárdért megvette egy kanadai játékgyár