szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Van olyan cég, amelynél még nem tudni, hogy milyen ingatlanprojektre jött létre.

Tiborcz István, Orbán Viktor veje már 17 cégben érdekelt a Válasz.hu információi szerint, a cégek hotelfejlesztésben érdekeltek.

Tiborcz István október végén az Origónak elismerte, hogy meghatározó tulajdonrésze van a BDPST nevű ingatlanfejlesztő cégben, a BDPST-csoport pedig 2017-et további bővüléssel zárta, jelenleg már 17 cég tartozik ide.

Tiborcz további cégeiről itt írtunk bővebben, a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt. mellett Tiborcznak pedig érdekeltsége van

  • a TRA Real Estates Kft.-ben, amely a turai kastély felújítását végzi,
  • a Viona Projekt Kft.-ben és leánycégében, az Apáczai 2005 Ingatlanhasznosító Kft.-ben, amelyek a Pesti Vigadó melletti Mahart-házban érdekeltek,
  • a Bellevue Development Kft.-ben, abelyhez egy 350 millió forintot érő, XII. kerületi, Hangya utcai telek tartozik,
  • a Downtown Development Kft.-ben, amely az Andrássy út 43. szám alatti palotában az összesen 290 millió forintra értékelt első szintet birtokolja.

A Válasz.hu most azt írja, ezeken kívül a BDPST újabb leánycégeket alapított, ezek a következők:

  • Bella Vista Kft., amely még bejegyzés alatt van,
  • Bellavista Apartments Kft., amelyet szintén nemrég jegyeztek be, és még nem tudni, milyen ingatlanprojektre jött létre,
  • Longoria Holding Zrt., amelynek egyharmada a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t irányító Szivek Norberthez áttételesen köthető Lexan Holding Zrt. tulajdona,
  • Dorottya Investment Zrt. és leánycége, a Moons Kft., amelyek a Longoria Holding közvetlen és közvetett tulajdonában állnak, és a belvárosi Vörösmarty térre néző Weber–Münnich-házakat menedzselik,
  • Hotel VSGRD Kft., amely szintén a Longoria Holding leányvállalata, és amely a Dunakanyarban a lepencei strand fölé tervezett luxusszállót birtokolja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A koronavírus Lengyelországban is súlyos gondokat okoz: "Csak 10 óra alatt találtunk egy kórházi ágyat a koronavírusos betegnek"

A koronavírus Lengyelországban is súlyos gondokat okoz: "Csak 10 óra alatt találtunk egy kórházi ágyat a koronavírusos betegnek"

A Szerencsejáték Zrt.-nél fideszes települések nyernek mászókát

A Szerencsejáték Zrt.-nél fideszes települések nyernek mászókát

Garázsépítésre, klímára, vagy napkollektorra is költhető az otthonfelújítási támogatás

Garázsépítésre, klímára, vagy napkollektorra is költhető az otthonfelújítási támogatás