szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Rejtse el a kukát!

Rejtse el a kukát!
Egyszerű, de jópofa ötlet a lehangoló külsejű kukákat fa paraván mögé rejteni. 


Kerti paraván
Kertünket egyszerűen feldobhatjuk paravánnal. Ezek egyrészt jól mutatnak, másrészt a kert más-más funkciójú területeit így jól elhatárolhatjuk. (Például a kerti parti közönsége láthatja, hogy meddig tart a nyilvános rész.) Mobil kerítésről lévén szó bármikor áthelyezhető, télen pedig fagymentes helyre állíthatjuk.

Kőkerítés a virágok köré
Ez a kőkerítés a növényágyások körbekerítésére alkalmas. Egyszerűen, ásás nélkül szerelhető: a hozzá járó fémszerkezettel a földre állítható.

Náddal a kukkolók ellen
Lakóparkokban gyakran látni hasonló nádkerítést, ami jól véd a kíváncsi tekintetektől. Előnye, hogy egyszerűen és gyorsan felállítható, ám szépnek aligha nevezhető. Találkozni a megoldással tetőteraszoknál, erkélyeknél is. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!