szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A tízszintes épületben a 38 és 155 négyzetméter közötti...


A tízszintes épületben a 38 és 155 négyzetméter közötti lakások 28 százaléka már elkelt, az üzlethelyiségeknek és irodáknak pedig már 70 százaléka gazdára talált - mondta az MTI-nek az épület tetőszerkezetének elkészülte alkalmából rendezett zöldág ünnepségen a szakember. Lobozár József elmondta: tavasszal megnőtt az érdeklődés a lakások iránt, amelyek ára kulcsrakészen négyzetméterenként 244 és 274 ezer forint között van.
 
Az értékesítési vezető közölte: a többségében Robert Telc üzletember tulajdonában álló Reál Hungary Nyrt. jelenleg Szegeden a Vadaspark Lakóparkban öt darab tízlakásos társasházat épít, melyek átadása őszre várható, illetve Budapesten a XI. kerületben befejezéséhez közeledik egy 41 lakásos ingatlanberuházás. A cég utolsó elérhető nyilvános mérlege szerint 2007-ben az értékesítés nettó árbevétele meghaladta a 2,2 milliárd forintot, az adózott eredménye pedig 222 millió forint volt. A 2008-as eredményekről Lobozár József annyit árult el, hogy a vállalkozás növelni tudta forgalmát az előző esztendőhöz képest. 

A beruházás maketten és "élőben":

Fotók: MTI

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!