szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A sajtóreferens tájékoztatása szerint az Illatos út 5/A.

A sajtóreferens tájékoztatása szerint az Illatos út 5/A. számú épület teljes lebontásával kezdődik a Dzsumbuj felszámolása, amely az eredeti tervektől eltérően már 2015-nél hamarabb is megvalósulhat.
 
Az „A" épület lakásait ez év februárjában sikerült teljesen kiüríteni, úgy, hogy az önkormányzat cserelakásokat biztosított, vagy pénzbeli juttatásban részesítette a bérlőket - mondta Temesi Sándor.
 
A lakótelep három épületében található összesen 303 lakásból eddig 201 üresedett meg - tette hozzá. A kiürítés alatt 61 lakásból cserelakásba helyezték át a bérlőket, 13 bérlő pedig pénzbeli térítés ellenében szüntette meg a bérleti jogviszonyát - részletezte a sajtóreferens.
 
A 201 lakás kiürítése mintegy 840 millió forintjába került eddig az önkormányzatnak - mondta Temesi Sándor.

Ebből a bérlőknek eddig mintegy 43 millió forintot fizettek ki és 207 millió forintért vásároltak más kerületekben cserelakásokat - tette hozzá.

Lakók sétálnak Dzsumbuj néven ismert Illatos úti lakótelep egyik épülete előtt a főváros IX. kerületében.  A lakótelep három épületében található összesen 303 lakásból eddig 201-et ürítettek ki. MTI Fotó: Mohai Balázs
Lakók sétálnak Dzsumbuj néven ismert Illatos úti lakótelep egyik épülete előtt a főváros IX. kerületében.  A lakótelep három épületében található összesen 303 lakásból eddig 201-et ürítettek ki. MTI Fotó: Mohai Balázs

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Dubaj: ilyen egy luxus buszmegálló

Dubaj, ez az apró arab államocska a luxusturizmusba fekteti kőolajból származó bevételei jelentős részét, így készülve...