szerző:
MTI

Orbán Viktor politikai provokációnak tartja a vele szemben elindított vagyonnyilatkozati eljárást.

"Az egész egy politikai provokáció, nem is akarok ennek különösebb jelentőséget tulajdonítani" - mondta a Fidesz elnöke a Vállalkozók Pártjával kötött választási megállapodás aláírása után újságírói kérdésre válaszolva.

Arra a kérdésre, hogy ott lesz-e a jövő szerdai bizottsági meghallgatáson, úgy válaszolt, várja a levelet, amiben meghívják a testület ülésére.

Géczi József Alajos, a mentelmi bizottság elnöke csütörtökön rendelte el vagyonnyilatkozati eljárás megindítását Orbán Viktorral szemben. Közlése szerint az ügyet a mentelmi bizottság elé terjeszti, a bizottság zárt ülését jövő szerdára hívja össze, s arra meghívja Orbán Viktort is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
MTI/hvg.hu Itthon

Orbán kitart az ígéretek mellett

"A következő kormánynak a szolidaritás kormányának kell lennie" - jelentette ki a korábban hangoztatott "új állammal" kapcsolatban évértékelő beszéde végén Orbán Viktor a Fidesz elnöke. Sorra vette az elmúlt hetekben már nyilvánosságra hozott elképzeléseket és ígéreteket s felvonultatta országos körútjának több "civil" szereplőjét is.

MTI Világ

Demagógnak nevezte Orbánt egy szlovák napilap

Kritikus hangvételű cikkben értékelte Orbán Viktor országértékelő beszédét egy szlovák liberális napilap. Az újságíró szerint a Fidesz vezérének szavaiban a nemzeti és a szociális demagógia elemei keverednek.

MTI/hvg.hu Itthon

Orbán ma évértékel

Ma mondja el szokásossá vált évértékelő beszédét Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Budapesten, "országértékelő beszélgetéseinek" zárásaként.

MTI Itthon

Vagyonnyilatkozati eljárás Orbánnal szemben

Vagyonnyilatkozati eljárás megindítását rendelte el Orbán Viktorral szemben a mentelmi bizottság elnöke. Zárt ülés jövő szerdán. A Fidesz szerint "politikai megrendelésről" van szó.

Most a Facebook a soros: olyan funkció jön, ami a civileket támogatja

Most a Facebook a soros: olyan funkció jön, ami a civileket támogatja

Ilyen időjárás-jelentést látott már? A magyar tévékben is igazán bevezethetnék

Ilyen időjárás-jelentést látott már? A magyar tévékben is igazán bevezethetnék

Kasza Tibi továbbra is verhetetlen a Facebookon

Kasza Tibi továbbra is verhetetlen a Facebookon

Edisonról neveztek el egy teret a XIII. kerületben

Edisonról neveztek el egy teret a XIII. kerületben

Egy Alfának még akkor is jó a dizájnja, ha nem ők tervezik

Egy Alfának még akkor is jó a dizájnja, ha nem ők tervezik

Itt a figyelmeztetés a fél országra: havazni fog

Itt a figyelmeztetés a fél országra: havazni fog