szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A tervek szerint a balatonalmádi Magyar-Angol Tannnyelvű Gimnáziumban is tartott volna az etikáról előadást angol nyelven Heller Ágnes filozófus, végül a program meghiúsult, az intézmény vezetője nem engedélyezte azt – értesült a Veszprémi Napló több forrásból. Az igazgató a szülők kérésére hivatkozott.

Heller Ágnes filozófus angol nyelvű etika-előadássorozatának első Veszprém megyei állomása lett volna a szervezők terve szerint a balatonalmádi Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium, ám az intézmény vezetője nem engedélyezte ezt – írja a Veszprémi Napló.

Heller később Várpalotára látogatott, ahol a Képesség- és Tehetségfejlesztő Magániskolában az Etikáról és erkölcsről címmel fejtette ki gondolatait – írja a lap.

©

Az almádi gimnázium igazgatója a lap kérdésére elmondta: valóban megkeresték a szervezők, ő saját hatáskörében döntött arról, hogy nem adnak helyt a rendezvénynek.

Gránásiné Bácsi Tünde hozzátette: a tervezett rendezvénnyel kapcsolatban érkeztek hozzá szülői vélemények, amelyek hatására hozta meg döntését, hogy ne tartsák meg az angol nyelvű órát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lezuhant egy focistákat szállító kisgép Brazíliában

Lezuhant egy focistákat szállító kisgép Brazíliában

Ismét nem volt 6 találatos szelvény a lottón

Ismét nem volt 6 találatos szelvény a lottón

Leégett a házuk, de még fél évig kapták a villanyszámlát

Leégett a házuk, de még fél évig kapták a villanyszámlát