szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A vihar után közel 100 helyen nem működtek a jelzőlámpák, a Vámház körúton, a Szépvölgyi úton és a Teleki térnél pedig beszakadt az úttest.

Kedden reggel 6 órakor még közel 100 helyen voltak sötétek a jelzőlámpák Budapesten – tette közzé a BKK Info, amely a honlapján még 8 órakor is érvényben tartotta az ezzel kapcsolatos figyelmeztetését.

Nem működtek a lámpák többek között olyan nagy kereszteződéseknél, mint a Nagykörút–Üllői út csomópont, a Kálvin tér, a Blaha Lujza tér, a Hősök tere, az Attila út az Alagútnál vagy az Üllői út–Ecseri út csomópont.

Munkatársaink szerint negyed 9 körül nagyon lassan haladt a forgalom Budán, az Árpád híd és a Kolosy tér között, Pesten pedig a Hungária körúton és a Thököly úton nem működtek lámpák, ott balesetek is történtek.

©

A Vámház körúton beszakadt az úttest, emiatt lezárták a Szabadság hidat, illetve a Vámház körutat a Fővám tér és a Lónyay utca között.

Az út beszakadása miatt a 15-ös és a 115-ös autóbusz is terelve közlekedik, a járatok nem érintik a Március 15. téri és a Fővám téri megállókat – írta 7 óra körül a BKK a Facebookon.

©

A Szépvölgyi utat is lezárták a Bécsi útnál, mert ott is beszakadt az útpálya. A Cserfa utcát kétirányúsították. A 29-es busz módosított útvonalon közlekedik, a Szentlélek tér felé nem érinti a Kolosy tér és a Zsigmond tér megállót.

©

A VIII. kerületben, a Teleki téri csarnok sarkán is beszakadt az útburkolat a tegnapi vízözön miatt, erről egyik olvasónk küldött fotót kedden reggel.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Doku360: Az egészséges zenei élet alapjához közönséget kell nevelni

Doku360: Az egészséges zenei élet alapjához közönséget kell nevelni

Ez történt: Kiderült, hogy a modernásoknál több a mellékhatás, mint a pfizereseknél

Ez történt: Kiderült, hogy a modernásoknál több a mellékhatás, mint a pfizereseknél

Az én hetem: Lackfi János kést rántott, pedig nem is gondolták volna róla

Az én hetem: Lackfi János kést rántott, pedig nem is gondolták volna róla