szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A férjét ért támadások miatt nyílt levelet írt Vona Gábor felesége Orbán Viktor feleségének, azt kérve, hogy állíttassa le a rágalomhadjáratot. Itt a válasz.

Vona Gábor Jobbik elnök állítólagos homoszexuális kapcsolatairól beszélt a TV2-ben Terry Black. A műsorban Vona azt mondta, soha nem találkozott Terry Blackkel, a magánéletében pedig nincs takargatnivalója.

Ezután a Facebookon tette közzé nyílt levelét a politikus felesége, Vona-Szabó Krisztina, aki Orbán Viktor feleségétől, Lévai Anikótól kért segítséget, hogy állítsa le férjét, mert ezek nemtelen támadások.

Megkerestük a miniszterelnök sajtófőnökét, hogy Lévai Anikó reagál-e a nyílt levélre, illetve mit szól a miniszterelnök a felesége megszólításához. Havasi Bertalan sajtófőnök a következő választ küldte:

"Orbán Viktor politikusként, Magyarország kormányfőjeként hozzá van szokva, hogy minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekeznek lejáratni, sokszor a családját is megalázzák; sajnos ez is a politikusi munka része.Van, aki ezt képes férfiasan kezelni, és van, aki inkább az asszony mögé bújik.Lévai Anikó - ellentétben a hazug és szélsőséges Jobbik-pártmédiát létrehozó Vona-Szabó Krisztinával - nem vesz részt pártpolitikai csatározásokban."

Megkerestük Vona-Szabó Krisztinát, aki azt mondta, levelére még nem kapott választ, tart tőle, hogy nem is fog.

Itt még csak Vona évekkel ezelőtti házasságtöréséről volt szó

Jobbikosok gatyájában turkál a TV2

Nem ereszti a Habony-média a Jobbikot, a szexügyeket vették elő úgy, hogy aktualitása tulajdonképpen nincs.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sosem ment még olyan jól a Teslának, mint most

Sosem ment még olyan jól a Teslának, mint most

Emlékérmét bocsátott ki az MNB az Állami Számvevőszék tiszteletére

Emlékérmét bocsátott ki az MNB az Állami Számvevőszék tiszteletére

Maszk nélkül rendelt, ezért rúgták ki a vírusszkeptikus orvost

Maszk nélkül rendelt, ezért rúgták ki a vírusszkeptikus orvost