szerző:
hvg.hu

Két név forgott Kálmán Olga pótlására, mindkét műsorvezető az Echo Tv-nél dolgozik.

A hatalomátvétel után Kálmán Olgát kirúgták a HírTV-től, ma este már nem vezethet műsort. Két név merült fel lehetséges utódjaként, Horváth Károlyé és Földi-Kovács Andreáé. A HírTV most rendkívüli hírben közölte, Földi-Kovács Andrea vezet műsort 19.30-tól Magyarország élőben címmel.

©

Földi-Kovács igazolását elsőként a Zoom.hu írta meg. Az új műsorvezető a jobboldali sajtót biztonságpolitikai szakértőként végighaknizó Földi László felesége, csaknem 10 évig volt HírTV-s, a G-nap után lelkiismereti okokra hivatkozva mondott fel. Először a közmédiához ment, majd tavaly februárban szerződött az Echo Tv-hez.

Földi Tarlós István főpolgármester tanácsadója is volt, de inkább felmondott, hogy migránsozhasson.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!