szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megegyezett a kormány és a főváros a fővárosi színházak támogatásáról. Több pénzt lesz, de Tarlós dönt az elosztásról – ígéri, átlátható és világos lesz a rendszer.

Megegyezett a fővárosi színházak tao-támogatását helyettesítő támogatásról a kormány és a főváros, tudósít az Echo Tv. Gulyás Gergely és Tarlós István bejelentette, az eddigi tao-támogatásnál magasabb, fix összegű előadóművészti támogatást kapnak a színházak.

Aminek viszont talán nem egyöntetűen örülnek a színházak: Gulyás hozzátette, "a 3 és fél milliárd forint elosztásáról politikai értelemben főpolgármester úr dönthet, és a kormány ennek megfelelő tartalommal fogja a támogatásokat kiosztani". Gulyás szerint a támogatási rendszer világos, átlátható és szabályozott lesz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hogyhogy hétfő délelőtt dolgozunk a leghatékonyabban?

Hogyhogy hétfő délelőtt dolgozunk a leghatékonyabban?

Három új hibrid Renault érkezett Magyarországra, kipróbáltuk őket

Három új hibrid Renault érkezett Magyarországra, kipróbáltuk őket

Kitart a kellemes őszi idő

Kitart a kellemes őszi idő