Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Új, közéleti és magazinos tartalmat egyaránt kínáló prémium online híroldal felépítésén dolgozik hónapok óta a HVG csapata a Google Digital News Innovation Fund pályázat keretében. Elindulása után az új digitális termékünket azok érhetik majd el, akik valamely felkínált konstrukcióban előfizetnek a szolgáltatásra.

Mostanra jutottunk el ahhoz a fázishoz, amikor az utolsó igazításokhoz egy éles teszt nyújthat megfelelő támpontokat, ezért az elmúlt napokban megannyi hvg.hu-olvasót, hetilap-előfizetőt, pártoló tagot és DHVG-vásárlót kerestünk meg a kéréssel: legyen segítségünkre abban, hogy az indulásnál minél jobb terméket készíthessünk olvasóinknak. A jelentkezőkből összeállítunk egy 200 fős reprezentatív csoportot, amelynek tagjai több héten át követhetik az oldalt, és akiktől tartalmi és technikai jellegű visszajelzéseket egyaránt várunk. Ezek értékelése, a megszerzett tapasztalatokon alapuló finomhangolások után reményeink szerint még idén elindul élesben is az új oldalunk.

Új termékünk természetesen nem befolyásolja a hvg.hu működését, annak célja változatlan marad a teszt idején, illetve az új lap élesítése után is: továbbra is ingyenesek leszünk, feladatunknak pedig azt tekintjük, hogy minél több hírt, véleményt juttassunk el minél gyorsabban és minél több olvasóhoz. Nem változik az sem, hogy a hvg.hu ingyenes tartalmának előállítását olvasóink a pártoló tagság programunk keretében, illetve támogatásokkal továbbra is segíthetik.

Meggyőződésünk, hogy a két termék egymást kiegészítve kínál majd lehetőséget olvasóinak a jelenleginél is átfogóbb tájékozódásra. Mostani, pörgős, „24/7”-ritmusban működő portálunk mellett ugyanis az előkészületben lévő oldal egy lépéssel távolabbról, írott és multimédiás feldolgozásokkal, egyedi tartalmakkal segít megérteni az aktuális történések hátterét is.

Indul tehát a teszt, és hamarosan jövünk élesben is.

Nagy Iván Zsolt

felelős szerkesztő

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Soros György: Bizakodó vagyok, hogy Trump csak átmeneti jelenség

Soros György: Bizakodó vagyok, hogy Trump csak átmeneti jelenség

A saját apja rabolt el egy kétéves kisfiút az édesanyja mellől

A saját apja rabolt el egy kétéves kisfiút az édesanyja mellől

Friderikusz közölte: nem költözik New Yorkba, viszont perel

Friderikusz közölte: nem költözik New Yorkba, viszont perel