szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 10 éves gyereket a rendőrök hozták ki.

Sz. Károly és 10 éves nevelt fia a Somogy megyei mikei tavon csónakáztak, amikor eddig nem tisztázott módon mindketten a tóba borultak. A férfi utolsó erejével is a hátán tartotta az úszni nem tudó fiút, ő maga azonban elmerült a vízben. A gyereket végül egy rendőr mentette ki, írja a Bors.

A férfi a halőrök bádogcsónakjával ment ki a sekély tóra, a halőrök riasztották a rendőröket, a férfi testét később a búvárok találták meg. A vízen egyébként sem horgászni, sem csónakázni, sem úszni nem szabad.

A fiú édesanyja a lapnak elmondta, mivel gyermekét szörnyű trauma érte, pszichológushoz fognak fordulni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Búcsú a Hollywoodban legangolabb, Angliában leghollywoodibb rendezőtől

Búcsú a Hollywoodban legangolabb, Angliában leghollywoodibb rendezőtől

Feltörték az Intel hálózatát, 20 GB bizalmas adatot loptak ki

Feltörték az Intel hálózatát, 20 GB bizalmas adatot loptak ki

12 százalékkal esett vissza a magyar ipar júniusban

12 százalékkal esett vissza a magyar ipar júniusban