szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mészáros Lőrinc és párja, Várkonyi Andrea budai luxusvillájához ment el Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje és Hajnal Miklós országgyűlési képviselőjelöltje és plakátokat helyeztek el a kerítésen.

Fekete-Győr András a Momentum miniszterelnök jelöltje és Hajnal Miklós Hegyvidék országgyűlési képviselőjelöltje is meglátogatták a szóban- és kacsalábon forgó villát, de hagytak is ott egy kis figyelmeztetést. Olyan plakátokat helyeztek el a kerítésen, melyek felhívták arra a figyelmet, hogy Mészáros Lőrinc az a járványhelyzet legjobban megsegített vállalkozója, illetve, hogy az új szerelmi fékeszhez az adófizetők hozzájárulása 600 millió forint.
Fekete-Győr András az akcióról készült videóban elmondta:
“Én Mészáros Lőrincet a magyarok nevében márciusban bűnözőnek neveztem. Azt gondolom, hogy neki 2022-ben felelnie kell a közpénzrablásért. Őt ez olyannyira bántotta és sértette, hogy büntetőpert indított velem szemben.
“2022-ben azért kell kormányt váltanunk, hogy Mészáros Lőrinc csápjait egyesével szedjük le Magyarországról. 2022-ben az lesz az egyik fő feladatunk, hogy visszaszerezzük az ellopott vagyont, és azt nyugati színvonalú kórházakra, iskolákra és munkahelyekre fordítsuk.”
Emellett Hajnal Miklós a kerület egyes pontjain elhelyezett olyan útmutató útjelző táblákat is, melyek segítenek azoknak, akik kíváncsiak arra, hol van a Mészáros-villa.
Hajnal a videóban kiemelte:
“Mi azt gondoljuk, jogunk van tudni, hogy hogyan, milyen vagyonból gazdagodott meg Mészáros Lőrinc ebben az országban. Ezért most hoztunk neki egy táblát, amin rajta van ez az információ és reméljük, hogy Mészáros Lőrincnek is tetszeni fog, ugyanis az elmúlt évek építkezéseinek, beruházásainak a hangulatvilágát idézi.”

Ezeken a plakátokon az szerepel, hogy Mészáros Lőrinc "a járványhelyzet legjobban megsegített vállalkozója", illetve, hogy "az új szerelmi fészekhez az adófizetők hozzájárulása 600 millió forint".

©

Fekete-Győr András az akcióról készült videóban arról beszélt, hogy miután Mészárost a "magyarok nevében" bűnözőnek nevezte, büntetőeljárás indult vele szemben. “2022-ben azért kell kormányt váltanunk, hogy Mészáros Lőrinc csápjait egyesével szedjük le Magyarországról. 2022-ben az lesz az egyik fő feladatunk, hogy visszaszerezzük az ellopott vagyont, és azt nyugati színvonalú kórházakra, iskolákra és munkahelyekre fordítsuk" - mondta a pártelnök.

Hajnal Miklós a kerület egyes pontjain elhelyezett olyan útmutató útjelző táblákat is, melyek segítenek azoknak, akik kíváncsiak arra, hol van a Mészáros-villa.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!