szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Főgáz tárt karokkal várja a Tigáz 1,2 millió lakossági ügyfelét.

Folytatja a felkészülést a nemzeti közműszolgáltatás részeként működő Főgáz, hogy legkésőbb október 1-jétől átvegye a Tigáz mintegy 1,2 millió lakossági földgázfogyasztóját.

A Főgáz Zrt. közleménye szerint a mostanra már az ország legnagyobb lakossági földgázszolgáltatójává vált társaságnak kiemelten fontos, hogy fenntartsa az átfogó rezsicsökkentés eredményeit és a legmagasabb színvonalon biztosítsa szolgáltatását.

A társaság folyamatos innovációra törekszik, a közelmúltban megújította online ügyfélszolgálati felületét és elérhetővé tette az elektronikus számlaigénylést.

A Főgáz az év végére nemcsak az ország egyetlen lakossági szolgáltatója lesz, hanem felel a fővárosi földgázelosztásért és hálózatüzemeltetésért is, miközben az üzleti piac legnagyobb szereplője is egyben - hangsúlyozták, hozzátéve, hogy eredményes gazdálkodással az egyre szűkülő földgázpiacon kell megőrizni versenyképességüket.

A közlemény szerint a Főgáz sikerrel tud versenyezni az üzleti fogyasztókért is. A kis- és középvállalatok is egyre körültekintőbbek és többet tájékozódnak a piaci lehetőségekről, ezért kiemelt jelentőségű a szolgáltatók számára, ha ügyfeleikkel hosszú távú partnerséget alakíthatnak ki - közölték. A társaság jelezte, a Tigáz megválik üzleti ügyfeleitől is, akiknek lehetőségük lesz arra, hogy a Főgázt válasszák.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kálmán Olga is megkapta a lemondott védőoltást

Kálmán Olga is megkapta a lemondott védőoltást

A járvány a metróközlekedést is veszélyezteti

A járvány a metróközlekedést is veszélyezteti

Levélben kérik a legismertebb olasz szótárt, kerüljön ki a puttana a nő szinonimái közül

Levélben kérik a legismertebb olasz szótárt, kerüljön ki a puttana a nő szinonimái közül