szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem könnyű követni, ahány személycsere a Mediaworks-lapoknál az elmúlt hónapokban történt, de a Világgazdaság most nem ismerte fel a fél évvel ezelőtti főszerkesztőjét sem.

Mezősi Tamás, a Vegas.hu marketingigazgatója jelentette be tegnap, hogy elindult az ország első online kaszinószolgáltatása. A hírt szinte minden lap lehozta, többen megszólaltatták Mezősit is. Így tett a Világgazdaság is – csakhogy az erről szóló cikket véletlenül annak a Mezősi Tamásnak a fényképével illusztrálták, aki fél évvel ezelőttig az újság főszerkesztője volt, és a névazonosságon kívül semmi köze nincs az online kaszinó marketingigazgatójához.

©

Mezősi tavaly novemberben távozott a Világgazdaságtól, két héttel azután, hogy a lap az Opimus Press tulajdonába került. A cégnek hivatalosan idén márciusban lett Mészáros Lőrinc a tulajdonosa.

A tulajdonosváltás óta a Mediaworks legtöbb újságjánál főszerkesztőt cseréltek: miután Mezősi távozott a VG-től, a Nemzeti Sport, majd a megyei lapok országos tartalmát előállító szerkesztőség, később pedig a kiadó nyolc megyei napilapja is új főszerkesztőt kapott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bár intim probléma, muszáj beszélni róla

Bár intim probléma, muszáj beszélni róla

Ön is tesztelheti: itt a Spotify Stories

Ön is tesztelheti: itt a Spotify Stories

Két legyet egy csapásra: kényelmesebb és takarékosabb is az okosotthon

Két legyet egy csapásra: kényelmesebb és takarékosabb is az okosotthon