szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A budai étteremben fotózták le Gulyás Gergelyt a tavaszi kijárási korlátozások idején.

Koronavírus - a második hullám, a második lezárás
A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

A vírushelyzet miatt határozatlan időre bezár a Felix Kitchen&Bar – közölte az étterem a Facebookon. Remélik, hogy hamarosan újra kinyithatnak.

A kiszállítás is szünetel, noha elvitelre ki lehet adni ételt a veszélyhelyzet és a kijárási tilalom idején is.

Felix búcsút int. Letesszük a kötényt, kiürül a boros pohár, csendes a konyha. A vírushelyzet következményeképp a mai ... Közzétette: Felix Kitchen & amp; Bar - & nbsp; 2020. november 18., szerda

Az éttermek idén tavasszal sem fogadhattak vendéget, a Felixben mégis lefotóztak egy kisebb társaságot – számolt be akkor a 444.hu. A fotók szerint ott volt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is. A Miniszterelnökség akkor azt közölte, hogy Gulyás csak az elviteles ételéért tért be a Felixbe.

A miniszter mellett egyébként Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központnak igazgatója, és a KESMA nevű kormánypárti médiaholding vezetője, valamint Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója is az étteremben tartózkodott akkor.

A luxuséttermet a Várkert Kaszinó felújított épületében nyitották meg még 2019 tavaszán.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mely fajokat kell száműzni Európából? Elkészült a lista

Mely fajokat kell száműzni Európából? Elkészült a lista

3000 éves sírokat találtak az Andrássy-kastély udvarán

3000 éves sírokat találtak az Andrássy-kastély udvarán

Havas Henrik elég durván beszólt Presser Gábornak

Havas Henrik elég durván beszólt Presser Gábornak