szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az énekes minden héten közzéteszi egy koncertjének filmjét. “A muníciónk 11 hétre elegendő”, mondta Ákos.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Szerdánként Ákos-koncertfilmekkel bővül majd az énekes hivatalos YouTube-csatornája, mondta az InfoRádiónak Ákos.

“Az ember szereti erősíteni magában és másokban is, hogy szükségünk van egymásra, szükségünk van arra, hogy fölemeljük magunkat, fölemeljük a szívünket, és valahogy humorral, jókedvvel próbáljunk egy nem humoros és nem jókedvű időszakot átvészelni" – mondta Ákos.

Az előadóművész azt is megosztotta, hogy a muníció 11 hétre elegendő, “nagyjából ennyi időt adunk a koronavírusnak, hogy kitombolja magát Magyarországon”.

A videók szerda esténként, 20 órakor kerülnek fel a csatornára. Március 18-án először a 2009-es Ákos 40+ című akusztikus, szmokingos jubileumi koncert teljes felvétele látható majd. A felvételek később is elérhetők lesznek.

“(...) Nem szeretnénk koncertélmény nélkül hagyni azokat, akik a munkánkra figyelnek – és bizonyos mértékben magunkat sem –, ezért az ötlet kettős”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiutasítottak 18 orosz diplomatát Csehországból

Kiutasítottak 18 orosz diplomatát Csehországból

Orbán Viktor kiposztolta: már 3 millió 250 ezer ember van beoltva

Orbán Viktor kiposztolta: már 3 millió 250 ezer ember van beoltva

Az ukrán tulaj képviselője legközelebb 600-800 emberrel menne átvenni a Dunaferrt

Az ukrán tulaj képviselője legközelebb 600-800 emberrel menne átvenni a Dunaferrt