szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Miután nyilvánosságra hozták azokat a szexuális témájú magánüzeneteket, amelyeket állítólag a sztár küldött nőknek, a Szólíts a neveden színészének vissza kellett lépnie az új Jennifer Lopez-film főszerepétől.

Nem fogok reagálni ezekre az idióta vádakra, de ezek után az aljas és hamis támadások után nem tudom jó lelkiismerettel négy hónapra egyedül hagyni a gyerekeimet azért, hogy leforgassak egy filmet a Dominikai Köztársaságban. A stúdió támogatja a döntésemet, és ezért hálás vagyok nekik

– indokolta meg a Hollywood Reporternek Armie Hammer, miért döntött úgy, hogy mégsem vállalja a főszerepet a Shotgun Wedding című filmben, Jennifer Lopez oldalán.

Az ügy előzménye, hogy egy Instagram-felhasználó nyilvánosságra hozott több privát üzenetet, amelyeket állítása szerint a Szólíts a neveden, a Social Network – A közösségi háló vagy A Manderley-ház asszonya című filmek főszereplője küldött neki. Ezekben (állítólag) Hammer szexuális fantáziáit írja le a címzettnek, amelyek szerint rabszolgatartóként uralkodna a nő felett, és meg is erőszakolná. A Daily Mailhez olyan üzeneteket is eljuttattak, amelyeket állítólag szintén Hammer írt, és amelyekben olyasmik szerepelnek, hogy a színész szeretné levágni a nő lábujját, hogy mindig birtokolhasson egy darabot belőle, sőt akár „meg is enné”, mert kannibálnak érzi magát.

Arra azonban nincs bizonyíték, hogy ezek valóban Hammer üzenetei, arra pedig főként nincs, hogy Hammer a fantáziákon túl valaha is olyasmire kényszerítette volna bármilyen partnerét, amibe az nem egyezett bele.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Végre felújítják a régóta elhanyagolt budai Malom-tó környezetét

Végre felújítják a régóta elhanyagolt budai Malom-tó környezetét

Hatvan napra bezáratta a Központot a rendőrség

Hatvan napra bezáratta a Központot a rendőrség

Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Venezuela új lapot nyitna Bidennel