szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Többféle módon lehet támogatni a mozit, lehet borcsomagot, illetve bérletet is venni.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A fővárosi Bem mozi üzemeltetői meghirdették a BEMHELP akciót az intézmény fennmaradásáért. Mint közösségi oldalukon írják, eddig saját erőből tették, amire képesek voltak, de most a látogatóik segítségét kérik.

A Bem még mindig várja a nyitást és persze titeket, de egyedül már kevesek vagyunk az elkövetkező napokra, hetekre, hónapokra.

A mozik november óta nem tarthatnak nyitva a koronavírus-járvány miatt, a bejegyzés szerint az azóta eltelt időszakban a Bemnek semmilyen bevétele sem volt, viszont milliós bérleti díjat kell fizetnie.

Az akció meghirdetői három támogatói csomagot kínálnak, borösszeállítás vagy támogatói bérlet megvásárlásával, illetve pénzadománnyal lehet nekik segíteni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Biden bejelentette: szeptember 11-ig kivonulnak az amerikai katonák Afganisztánból

Biden bejelentette: szeptember 11-ig kivonulnak az amerikai katonák Afganisztánból

Törőcsik Mari 2000-ben: Ismerik a színész-mondást: „ha meghalok, bérlet leszek”

Törőcsik Mari 2000-ben: Ismerik a színész-mondást: „ha meghalok, bérlet leszek”

A magyar kormány és az OTP után az MLSZ is Közép-Ázsiában lát nagy lehetőséget

A magyar kormány és az OTP után az MLSZ is Közép-Ázsiában lát nagy lehetőséget