szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

2010. február 1-jétől Vaszily Miklós az Origo Zrt. vezérigazgatója. Az elkövetkező hónapokban Novák Péter is csatlakozik a cég menedzsmentjéhez általános vezérigazgató-helyettesként.

A vezetői feladatkört 2009. szeptember 5-étől megbízott vezérigazgatóként Horváth János látta el, aki március végétől közös megegyezéssel távozik a Magyar Telekom Csoporttól. Horváth tevékenységét a cégcsoportnál 2006 szeptemberében kezdte, ez idő alatt több vezető pozíciót is betöltött. Vezérigazgatói megbízatása előtt - és alatta is - igazgatóként a Magyar Telekom média leányvállalati portfóliójáért volt felelős. Az Origo Zrt. igazgatósági elnökeként Horváth János március végéig aktívan támogatja a társaság menedzsmentjét, és ezt követően is tagja marad az igazgatóságnak - olvasható a cég közleményében.

Vaszily Miklós kilenc éve tevékenykedik az online tartalomszolgáltatás területén, 2001-től a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. vezérigazgatójaként, majd 2005-től tavaly novemberig az Index.hu Zrt. vezérigazgatójaként és a tulajdonos CEMP csoport operatív ügyekért felelős igazgatósági tagjaként.  Novák Péter 1997 óta dolgozik a hazai digitális marketing- és médiapiacon. A Matávnál kommunikációs területen, majd a MatávNetnél hirdetési igazgatóként tevékenykedett. 2000 nyarán igazolt át a Kirowskihoz, amelynek 2006 óta az ügyvezetője volt. Novák Péter tagja a Magyar Reklámszövetség ügyvezetésének és az Interactive Advertising Bureau Hungary elnöke.

A Médiablog írása az átigazolásról

Keményen nekiment Orbánnak az orosz külügyi szóvivő

Keményen nekiment Orbánnak az orosz külügyi szóvivő

Felépült a koronavírusból Cristiano Ronaldo, jöhet Budapestre is

Felépült a koronavírusból Cristiano Ronaldo, jöhet Budapestre is

Bidennek sztráda, Trumpnak ösvény vezet a Fehér Házig

Bidennek sztráda, Trumpnak ösvény vezet a Fehér Házig