szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megoszlanak a vélemények Wolf Kati Eurovíziós Dalfesztiválon előadott produkciójáról: a német sajtó lehúzta az énekesnőt, a magyar rajongók pedig azért drukkolnak, hogy ne legyen a döntőben olyan ideges és hamis.

“Horvátország és Magyarország gyakorlatilag ugyanazt a csontos, dauerolt szőkét küldte a versenybe egy eurotrash-sel” - szól a kemény kritika a Spiegel Online hírportál összefogalójában az Eurovíziós Dalverseny kedd esti elődöntőjéről. Eurotrash alatt általában komolyabb zenei érték nélküli, másodosztályú fesztiválslágereket értenek.

A horvát énekesnő, Daria a főpróbán, még dauer nélkül
©
A stern.de hiába jelölte meg előrejelzésében favoritként Wolfot, újabb cikkében már kemény kritikával illette az esti előadását: “őszintén megvallva idegtépő volt ez az ismétlődéses panaszkodásra épülő "What about...", amit Wolf Kati mantraszerűen adott elő. Mindkét újság riportere csodálkozott azon, hogy a magyar versenyző ezek ellenére továbbjutott.

Itthon mindenki örül, bár a Facebookon az élő közvetítés alatt lehetett már olvasni az első negatív véleményeket is: hamis! - vélték egyesek, mások azt emelték ki, hogy Wolf láthatóan ideges a szám közben. Az énekesnő profiloldala megtelt gratulációkkal, a hozzászólások között mégis sokan hangot adnak aggodalmuknak Wolf izgulása miatt: "Olvasgatva a külföldiek véleményét, azt írják, hogy látszott rajtad az idegesség. A videóklip ütős volt szerintük, de az előadásodon ez nem látszott. Kérlek, nyugodj meg és szombaton adj bele mindent!!! Muszáj neked győzni!" - szól az egyik rajongó anyáskodó kritikája.
MTI Kult

A németek szerint Wolf Kati a legjobb

A német rajongók és rádióhallgatók szerint a magyar dal, a What About My Dreams? (Szerelem, miért múlsz?) a legjobb az idei düsseldorfi Eurovíziós Dalfesztivál indulói között.

Reklámban nevette ki a kormány sportmániáját a Paramount

Reklámban nevette ki a kormány sportmániáját a Paramount

Halálos áldozatai is vannak a Fülöp-szigeteken végégsöprő tájfunnak

Halálos áldozatai is vannak a Fülöp-szigeteken végégsöprő tájfunnak

Budapesten rendezik a 2021-es cselgáncs-világbajnokságot

Budapesten rendezik a 2021-es cselgáncs-világbajnokságot