szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Vannak azok az ötletek, amikre azt mondjuk: fenébe, miért is nem nekünk jutott az eszünkbe?

Vannak azok az ötletek, amikre azt mondjuk: fenébe, miért is nem nekünk jutott az eszünkbe? Nos, az alábbi jeges találmány éppen ebbe a kategóriába sorolható.

Cathy, a Showfoodchef bloggere - aki saját célját abban határozza meg, hogy szeretné megmutatni: bárki lehet sztár a konyhában - ugyan nem ma írta kiwijégkrémes bejegyzését, de ma is érvényes: lehet valamit beborítani csokoládéval, miközben a tartalma egészséges marad.

És a legegyszerűbb az, ha mindezt játékos formában tesszük: például jégkrémpálcára húzzuk a felszeletelt gyümölcsöt, majd csokoládéból és kókuszolajból készült mixtúrával (előbbiből egy egység, utóbbiból fél kell, kétszer felforralva majd szobahőmérsékletig hűtve) bevonjuk, aztán mehet a mélyhűtőbe, majd a szánkba.

A teljes bejegyzés itt olvasható.

Nem a testsúlyán múlik, hogy vashiányos-e

Nem a testsúlyán múlik, hogy vashiányos-e

Vonatok, kórházak működése múlik még mindig Windows XP, sőt Windows 3.1 és DOS rendszereken

Vonatok, kórházak működése múlik még mindig Windows XP, sőt Windows 3.1 és DOS rendszereken

„120 millió forintból egy egész falut kapok” – a kormányközeli luxustáskák története

„120 millió forintból egy egész falut kapok” – a kormányközeli luxustáskák története

Meg tudja-e oldani végérvényesen a Helif-ügyet a sportvilág?

Meg tudja-e oldani végérvényesen a Helif-ügyet a sportvilág?