szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Vannak azok az ötletek, amikre azt mondjuk: fenébe, miért is nem nekünk jutott az eszünkbe?

Vannak azok az ötletek, amikre azt mondjuk: fenébe, miért is nem nekünk jutott az eszünkbe? Nos, az alábbi jeges találmány éppen ebbe a kategóriába sorolható.

Cathy, a Showfoodchef bloggere - aki saját célját abban határozza meg, hogy szeretné megmutatni: bárki lehet sztár a konyhában - ugyan nem ma írta kiwijégkrémes bejegyzését, de ma is érvényes: lehet valamit beborítani csokoládéval, miközben a tartalma egészséges marad.

És a legegyszerűbb az, ha mindezt játékos formában tesszük: például jégkrémpálcára húzzuk a felszeletelt gyümölcsöt, majd csokoládéból és kókuszolajból készült mixtúrával (előbbiből egy egység, utóbbiból fél kell, kétszer felforralva majd szobahőmérsékletig hűtve) bevonjuk, aztán mehet a mélyhűtőbe, majd a szánkba.

A teljes bejegyzés itt olvasható.

Tömegével tűnnek el a spanyolországi szálláshelyek az Airbnb-ről

Tömegével tűnnek el a spanyolországi szálláshelyek az Airbnb-ről

Amire biztos nem gondolna, ha beszédet kell tartania: a színeknek fontos szerep jut

Amire biztos nem gondolna, ha beszédet kell tartania: a színeknek fontos szerep jut

Kocsis Máté már az egyetemen is utálta Magyar Pétert

Kocsis Máté már az egyetemen is utálta Magyar Pétert

Nagyon kicsi akkumulátort kaphat az iPhone 17 Air, de állítólag nem a méret a lényeg

Nagyon kicsi akkumulátort kaphat az iPhone 17 Air, de állítólag nem a méret a lényeg