szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

A legutóbb a cseh Slovan Liberecnél dolgozó Hornyák Zsoltot szerződtették a futballcsapat vezetőedzőjének.

A felvidéki származású, 46 éves tréner dolgozott már Örményországban, Máltán, Oroszországban és Csehországban. A legutóbbi szezonban a cseh Slovan Liberecet irányította, amellyel hatodik lett a cseh élvonalban.

Hornyák Zsolt labdarúgóként többek között a Slovan Bratislavánál, Kassán, az Inter Bratislavánál és a Dinamo Moszkvánál futballozott, játékosként négyszer nyert szlovák bajnokságot, háromszor szerepelt a szlovák nemzeti együttesben.

Hornyák kettő plusz egy évre írt alá.

A felcsúti csapat a szezont Benczés Miklóssal kezdte, akitől 17 forduló után vált meg. Őt Radoki János követte a kispadon, akinek áprilisi menesztése után az idény végéig Komjáti András klubigazgató vezette az együttest, amelyik a bajnokság 7. helyén végzett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt a szakember, aki segített megépíteni az első egeret

Meghalt a szakember, aki segített megépíteni az első egeret

Bozóttüzek tombolnak Kaliforniában, 8 ezer embert kellett evakuálni

Bozóttüzek tombolnak Kaliforniában, 8 ezer embert kellett evakuálni

Várakozásokon felül nőtt a Richter árbevétele és nyeresége

Várakozásokon felül nőtt a Richter árbevétele és nyeresége