szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Real Madrid focistái és kosárlabdázói is karanténba kerültek, mert az egyik kosarasnak pozitív lett a tesztje.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A koronavírus-járvány miatt a következő két fordulót elhalasztják a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában és másodosztályában – írja az M4Sport.

Csütörtök délelőtt derült ki, hogy pozitív lett a Real Madrid egyik kosárlabdázójának koronavírustesztje. Mivel a kosarasok és a focisták ugyanott készülnek, a klub úgy döntött, lezárják a helyszínt és minden játékos, illetve alkalmazott karanténba kerül.

Az La Liga bejelentette, hogy a Real Madrid karanténja és a más klubokat is várhatóan elérő fertőzés miatt a következő két fordulót elhalasztják, a továbbiakról pedig később döntenek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Világ

Így terjed világszerte a koronavírus

A görög egészségügyi hatóságok csütörtökön bejelentették az új típusú koronavírus első görögországi halálos áldozatát; India gyakorlatilag országos karantént hirdetett, teljesen megtiltva a beutazást az országba; fertőzés gyanúja miatt a Fülöp-szigeteki elnökön elvégzik a koronavírustesztet.

Sikerült operációs rendszert fejleszteni az 1200 forintos mikroszámítógépre

Sikerült operációs rendszert fejleszteni az 1200 forintos mikroszámítógépre

Varga Mihály azt állítja egy levélben, hogy a kormánynak sem eszköze, sem szándéka nincs beavatkozni a médiaviszonyokba

Varga Mihály azt állítja egy levélben, hogy a kormánynak sem eszköze, sem szándéka nincs beavatkozni a médiaviszonyokba

Piacra dobják az összecsomagolható kis hidroplánt

Piacra dobják az összecsomagolható kis hidroplánt