szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Álláshirdetést feladni és munkát keresni is nagyon könnyű a Facebook funkciójával, amit végre Magyarországon is bekapcsoltak.

A Facebook már egy ideje bemutatta „Jobs” oldalát, ahol munkát lehet keresni és kínálni is, de Magyarországon a napokban jelent meg. Ehhez a közösségi oldal bal oldali sávjában a „Felfedezés” menüpontban a „Továbbiak” lehetőségre kell kattintani, majd az „Állások” feliratra.

©

Mivel itthon most jelent meg a funkció, nem sok állást lehet találni, de az oldalra – amit ezen a linken elér, és érdemes elmentenie könyvjelzői közé – érdemes ránézni néha. Az állás típusa és ágazat szerint is lehet szűrni az álláshirdetések között, amelyek előnézeteire kattintva minden információt elolvashat, a tájékoztató alján pedig a „Jelentkezés most” feliratra kattintva jelentkezhet is a munkára, amit a cég Facebook-oldala kap meg üzenetként.

©

Ebből ki is derült, hogy az álláshirdetések készítéséhez – amit „Álláshirdetési bejegyzés közzététele” feliratra kattintva tehet meg – Facebook-oldal is szükséges. Az álláshirdetéshez szöveget és képet is adhat, megadhat pontos beosztást, helyszínt, fizetést, típust (pl.: teljes munkaidő), e-mail-címet.

©

Ha erre pénzt áldoz, akkor a reklámokhoz hasonlóan az álláshirdetéseket is kiemelheti a Facebookon.

Ha máskor is tudni szeretne a Facebook újításairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!