szerző:
hvg.hu

A karácsony közeledtével egy ritkaságokat is kínáló játékkatagólust ad ki az eBay, de mélyre kell nyúlnia a zsebében annak, aki valamilyen különlegességre vágyik.

A világ legnagyobb digitális piaca, az eBay is kiveszi a maga részét a karácsonyi szezonból: mint bejelentették, most először lapozható, vagyis rendes katalógust is kiadnak, melyben az év legjobb játékai mellett igazi különlegességek is megtalálhatók lesznek.

A Toybook 2018 címen elérhető magazint ide kattintva lehet átlapozni, és nem is kell túl sokáig böngészni, hogy valamilyen érdekességre bukkanjon az ember: az első oldalon egy 100 ezer dolláros, átszámítva mintegy 28 millió forintot kóstáló, még a Transformers hőskorából, 1980-ból származó szettet kínálnak eladásra.

De van itt legóból épült, életnagyságú Batman-szobor, társasjátékok, polcra helyezhető képregényfigurák, és természetesen a kislányokra is gondolnak, hiszen például különböző babákat is találni. A kínálat legérdekesebb darabja egy kártyalap, amely szintén 100 ezer dolláros árcímkét kapott. És hogy mitől olyan különleges ez?

©

Aki emlékszik még a gyűjtögetős kártyajátékokra, azon belül is a Magic: The Gatheringre, máris megérti, mi kerül ebben 28 millió forintba. A kártya ugyanis az egyik legritkább lapok egyike, egész pontosan a legyártott 1100 darabból az egyik. Veteránoknak, illetve a legnagyobb rajongóknak szóló relikviáról van tehát szó, de ennyit talán még ők sem fizetnének érte.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Jön a hideg, havat is hoz magával

Jön a hideg, havat is hoz magával

Kimi Räikkönen egy ajándék, amit nem lehet megunni

Kimi Räikkönen egy ajándék, amit nem lehet megunni

A Konyhafőnök egyik séfje lett egy Veszprém megyei falu polgármestere

A Konyhafőnök egyik séfje lett egy Veszprém megyei falu polgármestere

Fideszes politikust lőttek arcon egy vadászaton

Fideszes politikust lőttek arcon egy vadászaton

Értem, tudom, érzem

Értem, tudom, érzem

Az e-jegyrendszerről és a patkányhelyzetről is tárgyalnak ma a fővárosi képviselők

Az e-jegyrendszerről és a patkányhelyzetről is tárgyalnak ma a fővárosi képviselők