Hont András Itthon

Szigetvári Viktor: "Politikai vallásokból nem épül kormányváltás"

A nagyobb ellenzéki pártok nem akarnak igazából győzni: az MSZP lemészárolja egyetlen alkalmas miniszterelnök-jelöltjét, a DK pedig nem hajlandó megújítani magát politikai-kulturális értelemben – nyilatkozta a hvg.hu-nak az Együtt elnöke. Szigetvári ma szomorúbb, mint fél évvel ezelőtt, de nagyobb benne az elszánás: ha odajutna, államosítaná a legszűkebb Orbán-érdekkör vagyonát Garancsitól Mészáros Lőrincig.

MTI / hvg.hu Itthon

Gyurcsány a dunaújvárosi időközi választás jelentőségéről

A vasárnapi időközi választás visszajelzés lesz a kormánypártoknak, igaz-e az, amit gondolnak, hogy országosan messze a legnagyobb a támogatottságuk. "Biztos vagyok benne, lényegesen rosszabb eredményt fognak elérni, mint amit várnak" - állítja a volt szocialista miniszterelnök.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor lebukott a nagy magyar-orosz földalatti-szervezkedés

Egy nap, öt hír, amiről mindenki beszél: a nagy metrótrükk; magyar-német vita egymás átveréséről; a nagy államosítás közepette itt az újabb alternatív magániskola; a franciaországi foci-Eb-t természeti katasztrófa is veszélyezteti; a légi balesetek elleni ígéretes találmánnyal állt elő három magyar fiatal.

hvg.hu Itthon

Mutatjuk, hogyan alakultak a pártok pénzügyei 2015-ben

A pártok által kiadott pénzügyi beszámolók szerint legtöbbet működésre és "politikai tevékenységre" költöttek. Morvai Krisztina, Hiller István, Tóbiás József és Schiffer András is szép összegekkel járultak hozzá pártjuk büdzséjéhez.

MTI Itthon

200 milliós bevétele volt Gyurcsányéknak tavaly

A Hivatalos Értesítő tanúsága szerint a 205 milliós bevétel mellett 161 millió forintnyi kiadása is volt a Demokratikus Koalíciónak. Gyurcsány egymaga 1,2 millió forintot dobott be a pártkasszába.

MTI Itthon

Gyurcsány: Míg nálunk hiba volt a lopás, most ez a rendszer lényege

A DK elnöke egy XXII. kerületi fórumon Az őszödi beszéd egy-egy példányával várta a hallgatóságot. Arról beszélt, hogy még akkor sem szabad összefogni a Jobbikkel, ha a szavazótáborok között van átfedés. A demokratikus ellenzéki pártok viszont összefogásra vannak ítélve Gyurcsány Ferenc szerint.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor azon sem lepődnénk meg, ha Mészáros Lőrinc megvenné Őszödöt

Egy nap, öt hír - amiről ma este beszélnek: Orbánék tovább szidják Sorost, de nem adnának vissza neki semmit abból, amit tőle kaptak; Mészáros Lőrinc megvásárol mindent, ami az útjába kerül; Gyurcsány harciasan ünnepelte az őszödi beszéd tizedik évfordulóját; magyar fizikusokat ünnepelnek világszerte; az EU újabb eljárást indított Magyarország ellen.

Bihari Ádám Itthon

Őszöd: Igazságbeszéd vagy morális szenny?

Igazságbeszéd vagy morális kútmérgezés, ami 2006. május 26-án és utána történt? Szigetvári Viktor összeveszett Gyurcsánnyal, Lendvai Ildikó szerint elég volt ennyi, Kuncze Gábor sose mondaná el a legjobb beszédét, Schiffer András szerint pedig nincs is baloldal.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány: Elárultak!

Az MSZP, de még a Fidesz is elárulta őt, ezt mondja Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalára csütörtök reggel kirakott videóüzenetben a ma 10 éve elhangzott őszödi beszédről. Gyurcsány szóba hozza még azt is, mennyire utálta, hogy Sólyom László köztársasági elnök lett és beszél arról is, miért tartja még mindig igazságbeszédnek, amit 10 éve mondott.

hvg.hu Itthon

Orbán nem akar bocsánatot kérni

Orbán Viktor fellebbezett abban a perben, amelyet Gyurcsány Ferenc volt kormányfő cége indított ellene – közölte a Bors. Az elsőfokú ítélet szerint a kormányfőnek bocsánatot kéne kérnie Gyurcsánytól.

hvg.hu Élet+Stílus

Kiderült, hogy elgázolták Gyurcsány Ferikét

A cica múlt pénteken tűnt el Óbuda családi házas részéről, az Europark környékéről, majd napokig az MTVA-székháznál üldögélt egy fán: épp lejött onnan, amikor halálra gázolta egy autó, pont azelőtt, hogy fiatal gazdája megtalálta volna.

1 2 3 4 5 6 7
102
A címlapról ajánljuk