Bejelentkezés  

Több mint 40 ezer ajánlást adtak le Gyurcsányék

A DK az EP-választáson indulás feltételeként előírt húszezer aláírás több mint kétszeresét, összesen közel 43 ezer ajánlást adott le a választási irodán

Profik és amatőrök: az Orbán-rendszer és ellenfelei a 2014-es választás után

Profik és amatőrök: az Orbán-rendszer és ellenfelei a 2014-es választás után

A közhiedelemmel ellentétben a kormánypárt nem csak magára, hanem baloldali ellenzékére is szabta törvényeit. Orbán és egész rendszere azzal kalkulál, hogy az ellenzék politikailag amatőr. Csakhogy időközben feltűnt egy harmadik szereplő is a színen.

EP-választás: csak "húzónév" lesz Gyurcsány a DK-lista élén

Gyurcsány Ferenc pártelnök vezeti a Demokratikus Koalíció EP-listáját – döntött a sorrendről a párt elnöksége. Az első öt hely további sorrendje: Molnár Csaba ügyvezető alelnök, Niedermüller Péter alelnök, Kakuk György és Kerék-Bárczy Szabolcs elnökségi tagok.

Gyurcsány beszédet mond vasárnap az Egyetem téren

Gyurcsány beszédet mond vasárnap az Egyetem téren

A Demokratikus Koalíció vasárnap tartja kampánynyitó nagygyűlését az Egyetem téren, ahol Gyurcsány Ferenc mond beszédet. A párt önállóan indul az EP-választásokon.

MTI

Mesterházy: Nem fordult meg a fejemben, hogy lemondjak

Mesterházy: Nem fordult meg a fejemben, hogy lemondjak

A baloldali összefogás pártjai arra számítanak, hogy a politikai események centruma a parlamenten kívülre kerül, ezért nem feltétlenül a parlamenti frakcióra építik a szakmapolitikát – mondta Mesterházy Attila az ATV-ben. A három választást az összefogás élén szeretné végigcsinálni az MSZP elnöke. Szerinte a kormányváltók fő ellenfele a választáson a közöny volt.

MTI

Az elkúrásról

Az elkúrásról

Szépen kérlek titeket, ne csináljatok úgy, mintha nem szóltunk volna.

Nem azt mondták, Feri!

Nem azt mondták, Feri!

Feri bírja hittel és erővel, és futni megy. De láthatóan még mindig nem érti.

Gyurcsány nem ad négy évet az Orbán-kormánynak - videó

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke előre hozott választást vizionált a baloldai összefogás közös eredményértékelésén vasárnap éjjel, ahol a felsorakozott pártvezetők szerint nehezített pálya volt, ezért csak elfogadni lehet az eredményt, de a győzelemhez gratulálni nem.

hvg.hu

"Érdemes végiggondolni saját álláspontunkat" – Gyurcsány a sajtóbojkottról

Fontos figyelmeztetés a DK-t is érintő választási sajtóbojkott, "ezért érdemes végiggondolni saját álláspontunkat" – írta Gyurcsány Ferenc a Facebookon. Arra reagált, hogy több médium – köztük a hvg.hu is – a Fidesz választási rendezvényén kívül nem vett részt, és bentről nem tudósított a DK eredményváró összejöveteléről sem. Gyurcsány szerint – bár most úgy látszik – a bojkottálók mégsem állnak középen.

hvg.hu

Gyurcsány 68 százalék feletti részvételt vár

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke 68 százalék feletti részvételre számít a vasárnapi országgyűlési képviselőválasztáson.

MTI

Videó: Mesterházy hatalmas jattot adott a Lehel téri piacon

A baloldal fellegvárában, a budapesti XIII. kerületben, a Lehel piacon járt Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila.

hvg.hu

Mi lesz április 6. után: ki szorongathatja Orbán Viktort?

Mi lesz április 6. után: ki szorongathatja Orbán Viktort?

Mikor csúszhat le a dobogó harmadik fokára az MSZP? Mi kell ahhoz, hogy Gyurcsány Ferenc hetente kioszthassa napirend előtt Orbán Viktort? Mikor mondhatják azt a PM-esek, hogy megérte szakítani Schiffer Andrással? Van-e esélye sarokba szorítani a harmadik kormányzati ciklusára készülő Fideszt az ellenzéknek? Számoltunk, becsültünk, játszottunk a kalkulátorral: nézze meg, mi várható április 6-a után.

MLF

Gyurcsány: "tudtam a 100 milliók eredetéről, Orbánnal megbeszéltük"

Magyarország akkor lesz újra sikeres, ha a múlt helyett képes lesz a jövőbe nézni, "ha nem bezárkózik, hanem több Hankook jön Dunaújvárosba" – mondta a Demokratikus Koalíció elnöke országjárásának utolsó állomásán, Dunaújvárosban. Gyurcsány Ferenc szerint megállíthatatlan a fejlődés, miközben a kormány a múlttal hadakozik: "székely kaput, Trianon- és megszállási emlékművet emel, de egyetlen mondat sem hangzott el Orbán Viktortól arról, mit gondol gyerekeink megélhetéséről".

MTI

Gyurcsány megpróbálná azt, ami nem lehetetlen

"Gyere velem! Kimondom, amit mindenki más körülír. Vállalom, amit mindenki más megúszna" – ezzel a szlogennel tart többórás fogadónapot a Deák téren a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc, akinek első beszélgetőtársa egy három éve Németországba költözött fiatal házaspár volt.

MTI

Gyurcsány: "rabok leszünk vagy szavaztok!"

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerint az a választás tétje, hogy az emberek mernek-e szabadok lenni, annak összes felelősségével, vagy elfogadják Orbán Viktor önkényét.

MTI

Gyurcsány 2 milliót fizet Széles Gábornak egy facebookos megjegyzés miatt

Gyurcsány azt állította, hogy a jobboldali médiatulajdonos lányának és menyének akarta az MTV kettes frekvenciáját, és ez ügyben nála kilincselt.

hvg.hu

Gyurcsány nem túl sok jót jósolt a "Mesterházy-kormánynak"

Gyurcsány Ferenc Kaposváron járt, ahol azt mondta: soha egyetlen egy kormánynak nem volt olyan nehéz dolga, mint amilyen lesz Mesterházy Attila kormányának, ugyanis szerinte biztos a kormányváltó erők győzelme vasárnap.

MTI

Videó: Gyurcsánytól bármikor kérhet egy ezrest?

Videó: Gyurcsánytól bármikor kérhet egy ezrest?

Igen furcsa párbeszédet rögzített egy kamera a DK elnökének várpalotai utcai fórumán. Gyurcsány Ferenc azt állítja, azért adott egy ezrest Várpalotán az őt erre kérő, vele fotózkodó rajongóinak, mert másokon is segít, akinek szüksége van rá.

hvg.hu

Videó: Gyurcsány közönség előtt alázott egy ellentüntetőt

Videó: Gyurcsány közönség előtt alázott egy ellentüntetőt

A DK elnöke nem bírta kihagyni a ziccert, hogy a várpalotai rendezvényén magányosan ellentüntető férfi tábláján a "takarogy" felirat szerepelt.

hvg.hu

Mémgyár - Gyurcsány visítva válaszol Orbánnak a metrórádión

A NuHeadz Tv által készített videón kedvenc hőseinkkel élhetjük újra Orbán Viktor első találkozását a 4-es metróval. A rádión hallózó miniszterelnöknek az egzaltált Gyurcsány Ferenc válaszolgat.

hvg.hu
12387

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X