hvg.hu Itthon

Súlyos Vona–Gyurcsány-reklámmal tért vissza a CÖF

A CÖF is bekapcsolódott Vona Gábor lejáratásába, a korábbi bohócos hirdetéseket újratöltve immár Gyurcsány Ferenccel együtt ábrázolják a Jobbik elnökét. A szerdai Magyar Hírlapban talált hirdetés felirata: Egymásra találtak! Együtt mondtak nemet a bevándorlásellenes alkotmánymódosításra.

hvg.hu Itthon

Halálos veszélyről beszél Gyurcsány Ferenc

A DK tájékoztató kampányt indított a 3-as metró utasainak, hogyan kerüljék el az életveszélyt, ha vészhelyzet adódik menet közben az elavult és tűzveszélyes vonalon. A Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalára posztolt film szerint Tarlós István főpolgármester és a Fidesz marakodása az oka annak, hogy a metró felújítása még mindig nem kezdődött el.

Kis Miklós Itthon

Előválasztás helyett cserépszavazást!

Mi lenne, ha aki jó eséllyel veszítene egy ilyen szavazáson, önként száműzné magát? Ha nem az országból, legalább a politikából? Vélemény.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány: Nincs közöm a Népszavához

Továbbra sem lehet tudni, kik a Népszava és a Geomédia Kiadó új tulajdonosai. A nagy titkolózásban olyan iparági pletykák is szárnyra kaptak, amelyek szerint az ügylethez köze lehet Gyurcsány Ferencnek. A Demokratikus Koalíció elnöke azonban tagad – írja a 24.hu.

hvg.hu Itthon

Gyurcsányék már nevekről egyezkednek a szocialistákkal?

A Magyar Idők úgy tudja, hogy megállapodott az MSZP és a DK a 18 budapesti egyéni választókerület felosztásáról. Állítólag 11 helyen MSZP-, 7 helyen pedig DK-politikus indulna a 2018-as választásokon, jelöltek is vannak már. A Magyar Nemzet szintén úgy tudja, hogy létezik a lista, hetekkel ezelőtt elkészült, de végleges döntés még nincs.

1 2 3 4 5 6 7
105
A címlapról ajánljuk