Hont András Itthon

Újabb baloldali bukás felé: a gondosan eltervezett káosz

„Szavazzatok ránk, hogy legyen állásunk” – nagyjából ezzel az üzenettel tudják a baloldali politikusok megörvendeztetni fogyatkozó számú híveiket. Nyíltan persze nem hangoztatják, már csak azért sem, mert nem érnek rá a szavazókkal kommunikálni, újabb és újabb belső egyeztetések kötik le az energiáikat. Ma például az MSZP elnöksége tárgyal a miniszterelnök-jelöltről, azaz Botka Lászlóról.

hvg.hu Itthon

Tenerifén karácsonyoztak Gyurcsányék

A Demokratikus Koalíció elnöke sok tengeri ételt főzött családjának a tenerifei szállásukhoz tartozó nyári konyhában – mesélte a Borsnak a volt miniszterelnök.

hvg.hu Itthon

Orbán hallgat a karácsonyról

Gyurcsány Ferenc külföldi kirándulást tervez, Vona Gábor felesége pohárkrémet készít, Molnár Gyula pedig a kisfia miatt izgul majd – derült ki a Bors mini karácsonyi körkérdéséből. Arra nem kaptak választ, hogy Orbán Viktor mivel tölti majd a karácsonyt.

hvg.hu Itthon

Titkos kapcsolatot fedezett fel Gyurcsány és Vona között a TV2 Tények

Megzenésítette a CÖF vonás-gyurcsányos-bohócos plakátját kedd este a TV2. Hosszú riportban bizonygatták a két pártelnök politikai rokonságát olyan szakértőket is segítségül hívva, mint ifjabb Lomnici Zoltán CÖF-szóvivő. Legerősebb bizonyítékuk a hasonló gesztikuláció és az, hogy Vona feltűnően sokat mosolyog az ATV-ben.

MTI Itthon

Gyurcsány alatt volt a legtöbb sztrájk

Egyre kevesebben és kevesebbet sztrájkolnak Magyarországon, a legtöbb munkabeszüntetés 2006-ban és 2007-ben volt. A szakszerveztek szerint ennek két oka van: megváltozott a sztrájktörvény, így nehezebb lépniük, illetve gyakran már az is elég, ha megalakítják a sztrájkbizottságot.

hvg.hu Itthon

Súlyos Vona–Gyurcsány-reklámmal tért vissza a CÖF

A CÖF is bekapcsolódott Vona Gábor lejáratásába, a korábbi bohócos hirdetéseket újratöltve immár Gyurcsány Ferenccel együtt ábrázolják a Jobbik elnökét. A szerdai Magyar Hírlapban talált hirdetés felirata: Egymásra találtak! Együtt mondtak nemet a bevándorlásellenes alkotmánymódosításra.

hvg.hu Itthon

Halálos veszélyről beszél Gyurcsány Ferenc

A DK tájékoztató kampányt indított a 3-as metró utasainak, hogyan kerüljék el az életveszélyt, ha vészhelyzet adódik menet közben az elavult és tűzveszélyes vonalon. A Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalára posztolt film szerint Tarlós István főpolgármester és a Fidesz marakodása az oka annak, hogy a metró felújítása még mindig nem kezdődött el.

Kis Miklós Itthon

Előválasztás helyett cserépszavazást!

Mi lenne, ha aki jó eséllyel veszítene egy ilyen szavazáson, önként száműzné magát? Ha nem az országból, legalább a politikából? Vélemény.

1 2 3 4 5 6 7
105
A címlapról ajánljuk