hvg.hu Itthon

Orbán nem akar bocsánatot kérni

Orbán Viktor fellebbezett abban a perben, amelyet Gyurcsány Ferenc volt kormányfő cége indított ellene – közölte a Bors. Az elsőfokú ítélet szerint a kormányfőnek bocsánatot kéne kérnie Gyurcsánytól.

hvg.hu Élet+Stílus

Kiderült, hogy elgázolták Gyurcsány Ferikét

A cica múlt pénteken tűnt el Óbuda családi házas részéről, az Europark környékéről, majd napokig az MTVA-székháznál üldögélt egy fán: épp lejött onnan, amikor halálra gázolta egy autó, pont azelőtt, hogy fiatal gazdája megtalálta volna.

MTI Itthon

Gyurcsány: nem lehet a fizetéseket egyik napról a másikra megduplázni

A leendő új, demokratikus kormánynak olyan új Munka törvénykönyvét kell alkotnia, amely erősíti a munkavállalók képviseltét, visszaadja a sztrájk jogát, megbecsüli a hétvégi munkavégzést és emeli a pótlékot – mondta a Demokratikus Koalíció elképzeléseit a párt elnöke vasárnap a Városligetben tartott május 1-jei sajtótájékoztatóján.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor Gyurcsány legyőzte Orbánt

Egy nap, öt hír - amiről mindenki beszél: Egyelőre csak első fokon ugyan, de pert nyert Gyurcsány Ferenc cége Orbán Viktor ellen; Kovács Zoltán kormányszóvivő meghökkentőket mondott az MNB-alapítványok ügyéről; a Nemzeti Kulturális Alap megkezdte sok patinás folyóirat kivégzését; Tarlós Istvánék a Budapesti Fesztiválzenekar nótáját húzták el; Kiderült, hogy mit vesznek észre a tanárok abból, ha a diákok mobiloznak az órán.

MTI Itthon

Gyurcsány: "Csak egyvalamit folytattak, a lopást"

A DK elnöke Kaposváron lakossági fórumozott, ahol arról beszélt, hogy a második Orbán-kormánynak még volt világos programja, a harmadik azonban már csak a haszonszerzésre törekszik. Gyurcsány Ferenc szavai szerint a Fidesz bukni fog 2018-ban, már a párton belül is megmutatkozik a hanyatlás. Ehhez azonban összefogásra van szükség - pendítette meg kedvenc témáját.

hvg.hu Itthon

"A köztársaság halott": így tüntetett a DK – videó

Vesszen a zsarnok címmel szervezett tüntetést a Demokratikus Koalíció a Sándor-palota elé hétfő délután. Gyurcsány Ferenc a köztársaság megbecstelenítésével, majd megölésével vádolta meg Orbán Viktort és azt mondta, hogy az ellenzék számára egyetlen cél lehet: elérni, hogy 2018-ban egy új kormány újrateremthesse a köztársaságot. A demonstráción az egészségügyért felszólalt Sándor Mária, a "feketeruhás nővér" is.

Kiricsi Gábor Itthon

Amikor Orbán még 14. havi nyugdíjat ígért

Orbán Viktor közszereplőként talán legnagyobb vereségét szenvedte el tíz éve, amikor Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnökkel vállalt tévévitát. Utólag visszanézve mindez inkább a félrement szerepválasztásnak köszönhető, amelyben Orbán olyan vitastílust próbált ki, amely kicsit sem passzolt hozzá. Viszont Budapest-minisztériumot, 14. havi nyugdíjat és autóvásárlási támogatást ígért. Most azt is megvizsgáltuk, mit váltott valóra azóta abból, amit akkor mondott.

Mizsur András Itthon

Nem kérnek a pártok Gyurcsányék magányos bojkottjából

Hatástalan, komolytalan - nagyjából ez az ellenzéki pártok véleménye a DK ötletéről, vagyis hogy távollétükkel bojkottálják a parlament üléseit, ameddig a kormány nem hajlandó megváltoztatni a népszavazásról szóló jogszabályokat.

hvg.hu Itthon

Gyurcsányt a Kúria is elutasította

A Kúria sem állapította meg, hogy az Elment az öszöd című abszurd dráma sértette volna Gyurcsány Ferenc személyiségi jogait. Ezért a legfelsőbb fórum is elutasította a DK-elnök panaszát.

1 2 3 4 5 6 7
101
A címlapról ajánljuk