hvg.hu Itthon

Lázár említése nélkül tette helyre a bíróság a minisztert

A kancelláriaminiszter személyes bosszút látott a kormány számára kellemetlen tao-döntés mögött. Megkerestük a Kúriát, mit gondolnak Lázár János szavairól. Ők nem kommentálnak politikust, de azért elmagyarázták a miniszternek, miként is működik az igazságszolgáltatás.

hvg.hu Itthon

"Az EU megtámadta Lengyelországot", Tállai helyesen járt el - ez volt a 104. Kormányinfón

Tállai András NAV-elnök levitte Mezőkövesden a benzin árát, és Lázár ezt helyesli, sőt maga is hasonlóan cselekedne. Lázár János a 104. Kormányinfón beszélt a Lengyelország elleni 7-es cikkely szerinti eljárás megindításáról is: Lengyelország megtámadásának minősítette. Érthetetlen, hogy az USA a magyar választási kampányba avatkozik.

hvg.hu Itthon

Lázár még mindig nem kapta meg a nemzeti konzultációt

A kormány elítéli a hatalommal való visszaélés minden formáját, Brüsszel szponzoraként tekint Soros Györgyre és tudatosan húzza az időt. A 103. Kormányinfóra sietve érkezett Lázár János és Kovács Zoltán, a késés oka az volt, hogy Orbánnal egyeztetett, mind minden alkalommal.

hvg.hu Itthon

Lázár szerint reménytelen az elrabolt műkincsek visszaszerzése az oroszoktól – videó

A miniszter egy, a háborúkban magyar műgyűjtőktől elveszett, elrabolt műalkotásokat ismertető album bemutatóján azt mondta magáról: “nem normális” vásárhelyi, megmutatta kedvenc festményét és kiábrándított mindenkit, aki a Putyinnal ápolt jó kapcsolatoktól esetleg azt várta volna, hogy visszakerülhetnek az oroszok által elhurcolt alkotások Magyarországra.

T. R. Itthon

Minden eddiginél durvábban lép fel a kormány Soros ellen

Lázár János a Kormányinfón azt mondta, Soros étlapjára került Magyarország, vagyis turbófokozatba kapcsol a kormány a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció árnyékában. De a célpont nem változik, továbbra is a magyar származású amerikai milliárdossal riogat a kabinet.

hvg.hu Gazdaság

Hajdúsági felszedett sínekből épülhet Lázár városában a tram-train

Püspökladánynál és Kelenföldön felszedett síneket építenek be az egyébként a tervezettnél drágábban készülő traim-train sínpályájába. Ezt állítja egy mátészalkai civil csoport a NIF Zrt.-től kikért adatigénylésre kapott válaszra hivatkozva. Mészáros Lőrinc cége újítja fel a hajdúsági vonalat, itt új síneket kapnak.

Szlavkovits Rita Gazdaság

Nagy balhé van Kisteleken, a családi pótlékból is letiltották a csatornapénzt

Temetésre félretett pénzből, nyugdíjból is letiltják a tartozást. Fizetési meghagyásokkal bombázzák a kistelekieket, akik nem értik, miért kérik tőlük a hozzájárulást, ha a csatorna megépítését teljes egészében támogatta az Európai Unió és a magyar állam. Lázár János kancelláriaminiszter szerint 100 százalékos támogatással épült a csatorna a városban, a polgármester szerint nem. A csütörtöki lakossági fórumon elszabadultak az indulatok.

hvg.hu Itthon

Nyugdíjözön, CEU-meghazudtolás, lehurrogott Market-vezér - ez volt a 101. Kormányinfó

Ősz van, ritkulnak a Kormányinfók, mint a napos órák vagy az erdei lombkorona. Ma épp volt egy - Lázár Jánosnak volt pár szava a magyar sajtószabadságról, a CEU-ügyről vagy az eltapsolt romamilliárdokról: az amerikai ügyvivő szamárságokat beszél, a CEU maga kérte a határidő-módosítást a CEU-törvényben, ami miatt most háborog. A nyugdíjasokhoz dőlni fog a pénz. A Market Zrt. vezére hülyeségeket beszél, a CEU rektora pedig egy bukott liberális politikus.

1 2 3 4 5 6 7
112

A címlapról ajánljuk