hvg.hu Itthon

Orbán lízingeli Lázár Jánost, és busásan kárpótolja városát

Orbán Viktor beutazta a megyei jogú városokat, és Hódmezővásárhelyen zárja a Modern Városok Programot. A szerénységet mímelő gesztust Lázár János kancelláriaminiszter kérte, hiszen volt polgármesterként, és a település lakójaként még mindig magáénak tekinti Hódmezővásárhely gondjait.

hvg.hu Itthon

Kövér: Idegesítheti a fideszeseket Mészáros Lőrinc gazdagodása

A házelnök szerint nem az ő felelőssége Mészáros Lőrinc meggazdagodása, és Lázár János is azt állította, hogy nem foglalkozik mások gazdagodásával. Orbán Viktor és sajtófőnöke pedig a felcsúti polgármester vagyonosodásáról szóló kérdések után válasz helyett újabb sajtólerázó mutatványt adtak elő.

hvg.hu Itthon

Lázár az Európai Parlament döntéséről: baloldali provokáció, nem több

Az Európai Parlament szerdán elfogadta azt a határozattervezetet, amelynek értelmében megkezdik az uniós szerződés hetedik cikkelye szerinti eljárás megindításának előkészítését Magyarországgal szemben. Az úgynevezett hetes cikkely bevetése végső esetben Magyarország szavazati jogának a megvonását is jelentheti. A Fidesz közleményében Soros-jelentésnek nevezte az EP határozattervezetét. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

MTI Itthon

Lázár elsütötte a tökéletes kampányágyút

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán a Csongrád megyei Kiszomboron tartott lakossági fórumon sorosozott, brüsszelezett, migránsozott és azt is megmagyarázta, miért járnak ki Magyarországnak az uniós pénzek.

hvg.hu Gazdaság

Válaszolt Lázárnak tramtrain-ügyben az NFM

Egyelőre nem tudni, milyen válaszokat kapott a Miniszterelnökséget vezető miniszter, az viszont biztosnak látszik, hogy Orbán Viktor hódmezővásárhelyi látogatásán egyeztetnek a beruházásról.

hvg.hu Itthon

Rezsi, kvóta, migráns - kövesse velünk a kormányinfót!

Lázár elsőre kifelejtette, hogy a lex CEU-ról már tárgyaltak az amerikai nagykövetséggel is, a Bözsi néninél szóba hozott idei nyugdíjemeléssel vagy bármilyen plusz juttatással még meg kell várni a számokat. Kormányinfó percről percre.

hvg.hu Gazdaság

Paks II.: az ördög eddig elbújt a részletekben

Ha már minisztere lett az új paksi atomerőmű-építési projektnek, Süli János be is trappolt vele Varga Mihály felségterületére. Arra azonban hiába várnánk, hogy a mára nagyrészt minősített iratnak már nem is számító beruházási-megvalósítási szerződéseket megismerhessük, így perre megyünk a papírokért.

hvg.hu Gazdaság

Tízmilliós bónuszokat osztana a kormány négy erős minisztériumban

Azok a minisztériumi dolgozók, akik elősegítik az uniós pénzek minél gyorsabb lehívását és kifizetését, két évi illetményüknek megfelelő bónuszt kaphatnak. Azoknak csak egy évnyi jutalom járna, akik nem vesznek részt az egészben. Busásan jutalmaznák a háttérintézmények és az állami cégek dolgozóit is - derül ki egy kormányhatározatból.

1 2 3 4 5 6 7
107
A címlapról ajánljuk