Gyükeri Mercédesz Vállalkozás

Fogadjunk, ön is örülne, ha épp akkor ürül ki a hűtő, amikor kell

Egy átlagos magyar család évente 50 ezer forint értékben dob ki olyan élelmiszert, amelyet feleslegesen vásárolt meg. Egy győri szendvicsező felvette a harcot a pazarlás ellen, olyan módszerekkel, amelyek nemcsak az ő profitját növelhetik, hanem a háztartásokat is segíthetik a spórolásban.

hvg.hu Gazdaság

Undorító tejüzemet záratott be a Nébih, de aztán újra kinyithatott

Azonnali hatállyal felfüggesztette egy Hajdú-Bihar megyei, tejtermékek előállításával foglakozó üzem tevékenységét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A hatóság munkatársai a helyszínen súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai hiányosságokat találtak. De a vége happy end.

hvg.hu Itthon

Nébih: nem hibázott a lisztériafertőzött árukat gyártó cég

A Nébih kicsit furcsán magyarázza, miért nem: a listeria baktérium jelenléte ott nem probléma, ahol közvetlen fogyasztásra szánt élelmiszert nm gyártanak. A Greenyardnál viszont igen, mégsem hibázott a cég. A gyártás tesztcélból újra megindult.

MTI / hvg.hu Vállalkozás

Magyarnak adják el a külföldi termékeiket a kofák

Hatósági eljárás indult 71 árus ellen, miután a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a zöldség- és gyümölcsforgalmazást vizsgálta 14 budapesti piacon. A hatóság szerint az árusok egy része megtéveszti a vásárlókat.

hvg.hu Én és a Cégem

Szokatlan helyeken razziázik a Nébih

Tegnap elkezdődött a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés, mely augusztus 20-ig tart. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) balatoni hekkeseknél, gyerektáborok menzáin és fesztiválokon is kóstolgat.

1 2 3 4 5 6 7
26

A címlapról ajánljuk