MTI / hvg.hu Itthon

Semjén lelki erőműnek nevezte a csíksomlyói zarándoklatot

Lelki erőműnek nevezte a csíksomlyói zarándoklatot a hegynyeregben tartott szentmise után a magyar sajtónak adott nyilatkozatában Semjén Zsolt, Magyarország miniszterelnök-helyettese, aki évről évre visszajár a zarándoklatra.

hvg.hu Itthon

Semjén: Könnyítenek a levélszavazás feltételein

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes jelölti meghallgatása a Himusz éneklévésel kezdődött, és a Székely himusszal zárult a Nemzeti Összetartozás Bizottságában, ahol a jobbikos Szávay István szabadkozott, amiért frakciófegyelem miatt nem szavazta meg a miniszterjelöltet.

hvg.hu Vállalkozás

Amiről a bróker és a jósnője beszélget: "Tudja, ő az Orbán Viktor helyettese"

Az állat kilövése is csak munka, hiszen közben zajlik az üzleti tárgyalás – ez hallható egy, a hvg.hu által megismert hangfelvételen, amelyen a milliárdos károkat maga után hagyó vállalkozó, Seres István arról beszélt egy "médiumnak", hogyan fonódik össze a Nemzeti Együttműködés Rendszerében a vadászat és a brókercégek. A Hungária Értékpapír Zrt. volt vezetője szerint, aki ma Magyarországon vadászik, az Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes "seggét nyalja".

hvg.hu Gazdaság

A NAV szerint Semjén nem tartozhat milliókkal a svéd vadászatok miatt

Ha a vagyonnyilatkozatában nem is kellett volna feltüntetnie, az ajándékozás utáni illetéket akkor is meg kellett volna fizetnie a miniszterelnök-helyettesnek a svédországi vadászatok után – írja az Index a Transparency Internationalre (TI) és Deák Dániel egyetemi tanárra, nemzetközi adójogi szakértőre hivatkozva. Az adóhivatal ezt egészen másképp látja.

hvg.hu Itthon

Budafoki fideszes: Meg kell szabadulni a Fidesz sötét oldalától

Sebes Gábor fideszes önkormányzati képviselő a választás másnapján írt véleményt arról, "Rogán Antal, Semjén Zsolt és Kósa Lajos annyira ostobának és kapzsinak bizonyultak, hogy nincs helyük az ország vezetésében". Most interjút is adott erről.

1 2 3 4 5 6 7
27

A címlapról ajánljuk