szerző:
hvg.hu

A rendőrség keresi azt a férfit, aki megfenyegetett egy Józsefvárosban sétáló nőt, majd készpénzét és mobiltelefonját elvette. Az eset kapcsán szemtanúk jelentkezését is várják.

©

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi kapitánysága eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfi január 25-én 22 óra 46 perckor a VIII. kerületi Vay Ádám utcában egy arra járó nőt feltartóztatott, megfenyegette, majd zsebeit és táskáját átkutatva elvette a nála lévő készpénzt és mobiltelefont.

Az elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja rövid. A bűncselekmény elkövetésekor fényes, fekete színű, textil télikabátot, fekete-szürke színű, csíkos kapucnis pulóvert, sötétkék színű farmert és sötét árnyalatú sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a személyleírás alapján felismeri a férfit, tartózkodási helyéről, a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy szemtanúja volt a bűncselekménynek, hívja munkaidőben a 06 (1) 477-3700/48145 melléket, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111-es „Telefontanú” zöldszámon (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107-es, a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!