szerző:
hvg.hu

A rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatását annak a 48 éves balatonszemesi nőnek, aki korábban rávette egyik gyermekkorú ismerősét arra, hogy pénzért szexeljen egy 81 éves zamárdi férfival.

A balatonszemesi nő ismerőse gyermekkorú volt még, amikor rávette, hogy szexeljen a 81 éves zamárdi férfival. Többször is találkoztak, az öregember cserében ezért pénzt adott a lánynak, aki azt átadta a 48 éves asszonynak.

Az idős férfi tisztában volt azzal, hogy egy gyermekkorúval találkozgat. Volt egyébként, amikor úgy is adott neki pénzt, hogy azért nem kért cserébe semmit.

A rendőrök kedden vettek őrizetbe a 48 éves balatonszemesi kerítőt, és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a bíróság pénteken 30 napra elrendelt. A 81 éves embert is kihallgatták, de őt szabadlábon hagyták – derül ki a police.hu-ról.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!