szerző:
MTI

Csak ettől még nem lesz szappan.

Plakátokon hirdeti az Emmi a kézmosás fontosságát. Így veszik fel a harcot a kórházi fertőzések ellen - derül ki az RTL Klub Híradójából.

A tudósítás felidézi, hogy a kórházi fertőzések régóta súlyos veszélyt jelentenek, olyannyira, hogy a minisztérium nem is volt hajlandó részletes tájékoztatást adni az esetekről. A híradóban megszólaló betegjogi szakértő szerint a kampány célja és üzenete helyes, csak éppen nem az a baj, hogy az emberek nem akarnak kezet mosni, hanem hogy sok intézményben nincs ehhez se szappan, se más.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!