szerző:
hvg.hu

A közösségi média sok dologra használható – hamarosan kiderül, hogy lopott autó megtalálásában mennyire segíthet egy social webes kampány.

4F, azaz Fotózz fekete Ford Fiestát néven indított kedd délben egy facebookos oldalt egy magyar pár. (Köszönjük az infót, Máté!) A leírásban úgy fogalmaznak: "Ellopták az autónkat, ezért egy játékot hirdetünk. A szabály egyszerű: fotókat várunk, amiken egy-egy fekete Ford Fiestát örökítetek meg. Részletes szabályok mellékelve."

©

Az ellopott autó eredeti tulajdonosai nemcsak annak adnak jutalmat, aki végül az ő autójukat fotózza le, hanem azt is díjazzák, aki a legtöbb fotót beküldi nekik. A különös facebookos játék (ami egyúttal közösségi webes kísérlet) részletes szabálya itt található.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!