szerző:
hvg.hu

Az Ulefone új, Power 3S okostelefonjában egy nagy teljesítményű 6350 mAh-s akku kapott helyet. Hogy ez mit jelent a felhasználók szempontjából, azt egy videó szemlélteti.

Az általában 3000 mAh-s akkut tartalmazó okostelefonok világában mindenképpen érdekes 6000 mAh-nál is erősebb akkumulátorról hallani. Az Ulefone Power 3S-be egy 6350 mAh-s energiaadó került, és egy akkumulátorteszt mutatja, mit is jelent ez a valós használat során.

©

Először 30 percig játszottak a telefonnal, majd 30 percnyi videólejátszás következett. Az újabb fél órában videóstreamelésre, azután félórányi videobeszélgetésre került sor, végül fél órán keresztül videókat rögzítettek vele. A két és fél órás valóban intenzív igénybevétel alatt az akkunak csupán a 20 százalékát használták el. Ebből következik, hogy az Ulefone Power 3S-t akár 12 óráig vagy még ennél is tovább ki lehet tenni kemény akkuhasználatnak.

A valóban nagy teljesítményű akkumulátor mellett a Power S többi specifikációja is igen kellemes. 6”-es, 18:9-es képarányú kijelzőjének 2160 x 1080 pixel a felbontása, 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely került bele. A munkavégzésről nyolcmagos MediaTek Helio P23 processzor gondoskodik. Mind elöl, mind hátul duplakamera van rajta. Van benne ujjlenyomat-olvasó, és arcfelismerés is. Egyelőre Android 7.1 Nougatot futtat, de jövő hónapban megkapja az Android 8.0 Oreót. A legszebb benne mégiscsak az ára, ilyen specifikációk mellett mindössze 170 dollárba, azaz körülbelül 43 ezer forintba kerül.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!