MTI / hvg.hu Itthon

Nem volt fegyvertartásija az üllői családirtónak

Engedély nélkül tartott maroklőfegyverrel ölte meg két családtagját, illetve önmagát, valamint sebesítette meg élettársa anyját S. Ferenc hétfőn Üllőn – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a honlapján. Egy rendőrségi szakértő szerint az ehhez hasonló eseteknek van előzményük, a tettesek esetenként évtizedekig is elfojtják dühüket, mielőtt szabadjára engedik.

hvg.hu Itthon

Lövöldözés Üllőn: egyedül az elkövető anyósa maradt életben

Lövöldözés tört ki Üllőn, az Akácfa utcában hétfő délután öt óra körül, hárman életüket vesztették. A lövöldöző élettársát és annak rokonait lőtte le, majd maga ellen fordította fegyverét. A szomszédok legalább tíz lövést hallottak. Egyedül a lövöldöző meglőtt anyósa maradt életben.

MTI Itthon

Börtönbe megy a csecsemőjét bántalmazó üllői nő

Le kell töltenie az elsőfokú ítéletben kiszabott és felerészben felfüggesztett, négy és fél évnyi börtönbüntetését annak a nőnek, aki élettársával együtt súlyosan bántalmazta csecsemőjét 2010-ben Üllőn. Az apa hatévnyi büntetését helybenhagyta a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla - közölte a férfi ügyvédje pénteken az MTI-vel.

hvg.hu Ingatlan

Rohamosan terjeszkedik az Auchan Üllőn

Az ingatlanpiac pangása közepette bővítette bérelt raktár területeit az Auchan: az üllői ipari parkban idén további 15 ezer négyzetméter raktárat vett bérbe.

1 2

A címlapról ajánljuk