hvg.hu Tech

Lekapták az iPhone 6L-t

Állítólag az Apple idei mobilos újdonságának nagyobb verziója szerepel azokon a képeken, melyek vasárnap délután kerültek fel ázsiai fórumokra.

hvg.hu Tech

Itt a dátum: mikor jön az iPhone 6?

Három, egymástól független forrásból kiszivárgott információ szerint már csak egy hónapot kell aludni az új iPhone bemutatásáig.

hvg.hu Tech

Hogy tetszik? Így nézhet ki az iPhone 6

Új képeket tett közzé az iPhone 6 kapcsán Sonny Dickson, aki korábban már többször közölt később pontosnak bizonyuló információkat még nem kiadott Apple termékekről.

hvg.hu Tech

Nem ciki volt a Vodafone, hanem kedves

A helyszínen tudósító információi alapján először úgy tűnt, a munkatársakon kívül senki nincs Vodafone iPhone-nyitányos sorában. De aztán kiderült, hogy azért, mert a Vodafone más módszerrel kezelte az érdeklődőket.

Balogh Csaba Tech

Itt az olcsó iPhone és az ujjlenyomat-olvasós is

Sosem övezett még ekkora várakozás iPhone-bemutatót, mint most: a következő generációs csúcsmobilra vágyók mellett ugyanis a megfizethetőbb iPhone-ra számítók is várták az Apple magyar idő szerint kedd esti bemutatóját. Nem hiába: az iPhone 5S mellett lesz iPhone 5C is. És ez még egyáltalán nem minden: lesz itt erőgép és ujjlenyomat-olvasó is.

hvg.hu Tech

Dupla vaku lehet az iPhone 5S-ben

Kiszivárgott fotók megerősítik azt a korábbi információt, ami szerint a kamera körül is lesznek újdonságok az új iPhone-ban.

hvg.hu Tech

Nem várható iPhone mini

Nem számíthatunk a közeli jövőben kisebb, olcsóbb iPhone-ra - derül ki az Apple vezérigazgatója által tett kijelentésből.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk