hvg.hu Itthon

A Tv2-n van lejjebb: Karácsony árnyékkormányának pszichés állapotát elemezték

Érdemes lenne összehívni egy pszichológia szimpóziumot Karácsony Gergely árnyékkormányának tagjai láttán, hiszen „nyolcan kilenc irányba néznek”, testbeszédük tükrözi, hogy valójában szégyellik magukat, és nem tudnák vezetni az országot – ezzel a javaslattal állt el a Tv2 választási rovatában G. Fodor Gábor. A műsorvezető azonnal meg is ígérte az élő adásban, hogy meg fogja vizsgálni ilyen szemmel a nemrég bejelentett szakértői csoport fotóját.

MTI Itthon

Itt az MSZP-Párbeszéd-féle árnyékkormány!

Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt mutatta be az MSZP-Párbeszéd árnyékkormány tagjait. Tárcát kapna a budaörsi polgármester vagy a volt EU-s biztos Andor László. A Fidesz szerint Soros.

Tóth Richárd Itthon

Karácsony Gergely a legnépszerűbb ellenzéki, de alig tartják alkalmasabbnak ellenfeleinél

A hvg.hu birtokába került egy felmérés a miniszterelnök-jelöltek, listavezetők, valamint pártelnökök népszerűségéről, ismertségéről és alkalmasságáról. Karácsony Gergely a legnépszerűbb ellenzéki politikus, de nemcsak ismertségben, hanem népszerűségben is messze van Orbántól. Az ellenzéki jelöltek alkalmasságban egymás mellett állnak.

hvg.hu Itthon

Karácsony: "Legyen április 8-án az egész ország Hódmezővásárhely!"

Le kell váltani az ország legszervezettebb kisebbségét a Fideszt az MSZP-Párbeszéd szerint, az apátia falát sikerült áttörni. Aki 2022-re játszik, annak nincs keresnivalója a pártszövetség által szervezett március 15-i ünneplésen. Az eddig külön indulásról beszélő demokratikus ellenzéki pártoknak változtatniuk kéne a stratégiájukon. A Jobbikkal nem lesz szervezett együttműködés, erről beszélni akadémikus kérdés "a mai napon még".

1 2 3 4 5 6 7
23

A címlapról ajánljuk